19.2.2014

Paistetut Porkkanalantit

Tällä reseptillä on tarina, ei mikään veret seisauttava tarina, mutta tarina kuitenkin… Facebook kaverini "seinällä" oli menossa keskustelu (en muista tarkkaan mistä, ei ainakaan resepteistä, vaikka tämän reseptin kuitenkin sieltä bongasin hänen kaveriltaan,taisi olla kyse väsymyksestä ja vitamiineista...). No olipa fiksu selvitys… Kuitenkin, en siis tunne tätä ihmistä, mutta hänen reseptinsä nappasin keskustelusta ja on ihan minun lempiruokaa nykyään, ja nyt jaan sen teille.

  Hyvin simppeli, ehkä siksi juuri niin hyvä! Tämä määrä on yhdelle. Kuori porkkanat, ja leikkaa lanteiksi. Silppua fenkolia (1/4 fenkolin mukulaa, jos esim. porkkanoita on 3). Paista porkkanoita hetki pannulla, lisää fenkoli, paistele lisää ja lisää sitten hunaja (loraus). Mausta sitten currylla ja cayennepippurilla (ripaus ja toinen ripaus). Ota pois ja paista samalla pannulla vuohenjuustokiekko. Kokoa annos lautaselle ja päälle runsaasti korianteria.

  Tämä sopii nautittavaksi tällaisenaan, tai kylkeen vielä paistettu lohimedaljonki, niin huh huh! Kyllä on hyvää!







2 kommenttia:

  1. Ai että täytyy tehdä tätä hetimiten. t. Airi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on täydellistä, ja vielä jos tykkää korianterista, niin AIETTÄ!! Kokeile ihmeessä!

      Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.