7.2.2014

Perjantaikimppu ja Köpiksen tuliaiset

Saan taas viettää melkein koko viikonlopun kotona, ja sen kunniaksi ostin kukkakimpun. Ja arvaa muistanko tämän kukan nimeä enää, no en, mutta kauniita ovat ja tuoksuvat aivan ihanalle. Ja mitä tuoksuihin tulee, niin olen tuoksufriikki, niin hajuvesissä, kukissa, yrteissä, ruoassa, luonnossa, vartalovoiteissa… Moni tuoksu herkistää mielen, esim. koivuvihdan tuoksu tuo mieleeni ihanat lapsuudenkesät ja rantasaunan. Leikatun nurmikon tuoksu tuo lupauksen unelmien kesästä. Meren tuoksu saa taas vetämään syvään henkeä ja sulkemaan silmät.

Tuoksuista oli kyse myös Kööpenhaminan lentokentän ostoksissakin. Victoria's Secretin COCONUT PASSION on aivan järjettömän hyvän tuoksuinen, jos siis pitää kookoksen ja vaniljan tuoksuista. Nuo tuoksut taitavat jakaa mielipiteet aikalailla. No, minä pidän molemmista. Näitä tuotteita käytän aina lämpimien kohteiden reissuissa, sopii jotenkin niin hyvin "tropiikkiin".

Kaksi muuta ostosta olivat meikkipuolen ostoja, YSL huulipuna 07Fuksia, ja Diorin uutuus glow maximizer, joka tekee ihanan valon ja kuulauden iholle. Levitän tätä kosteusvoiteen päälle, ja sitten meikkivoide päälle. Kasvot eivät mitenkään kiillä, vaan hehkuvat!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.