11.2.2014

Poolipäivä

Tänään tuli taas vietettyä peruspäivä Thaimaassa; aamusali, breku, ihon rasvaus, uima-altaalle, lukemista, syömistä, makoilua, suihku, syömään, jalkahierontaan, mangoshake ja ajoissa nukkumaan… Mitäpä sitä muutakaan!

Suorassa auringonpaisteessa en ole enää vuosiin viihtynyt, vaan makoilen varjon alla. Huomattavasti mukavampi olla, kun ei kuumota. Tietysti myös iho kiittää. Jonkinlaista suojaa iho myös varjon alla tarvitsee, käytän kasvoille ja dekoltee alueelle suojakerrointa 15, ja muualle kroppaan suojakerrointa 6.


Hierontapaikan ovessa on tarra, jos joku erehtyy palveluksien luonteesta...
TÄYDELLINEN!!

6 kommenttia:

 1. Ihana, ihanaa. Ihana tää sun blogi. Onko tämä hotelli Aonangissa? Näyttää samalta missä me oltiin 2v sitten. Upea paikka! Nauti ihanasta työstäsi... rakastan matkustelemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti! Ei ole Aonangissa, vaan Phuketissa. Kiitos, kyllä nautin, nämä ovat tämän työn herkkupaloja.

   Poista
 2. Kiinnostaisiko sinua tutustua joskus Mary Kay ihonhoitotuotteisiin joita jälleenmyyn? Tuli mieleen kun näin nuo aurinkovoiteet..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuotemerkki on minulle tuttu. Teen ostoksia Tax Free-myymälöistä, mutta toki voin joskus tutustua Mary Kayhin lisääkin :)

   Poista
  2. Kiva juttu! Taidat vaan olla aika vauhdikkaasti menossa :) Mutta jos kiinnostaa, niin laita joskus viestiä. Kutsu koolle pari ystävääsi ja mä tulen hemmottelemaan teitä :)

   Poista
  3. Kyllä tämä meno kevättä ja kesää kohti helpottaa :). Kiitos, pidetään mielessä.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.