24.2.2014

Tuoksut

Olen ollut tuoksufriikki jo pienestä pitäen. Muistan ajat tuoksuvihkojen, tuoksupyyhekumien, tuoksukynien jne. jne. Niitä haisteltiin Tiimarissa päät pyörryksissä. Sitten tuli teini-ikä ja Body Shopin öljytuoksut. Niitä olikin monta lasipulloa kirjahyllyssäni; mansikka, vanilja, kookos…Huh huh, ihan päässä huimaa, kun nyt niitä ajattelee, niin makeita olivat!

  Tykkäsin teininä selata myös ruotsinlaivojen Tax Free kuvastoja, ja ihailla hajuvesimainoksia (karamellisivujen ohella tietysti). Ja lapsena meillä oli siskoni kanssa barbiemme keskuudessa eräs barbie, jonka päälle suihkuttelimme äidin eri hajuvesiä, barbien nimi oli Hujunhaju. Hujunhaju oli myös rajummin meikattu, hiukset leikattu lyhyeksi ja Hujunhaju juhli enemmän kuin muut barbiet. Voi lapsen mielikuvitusta…

  Makuni on muuttunut paljon vuosien varrella tuoksujen suhteen. Ensin oli siis nuo ylimakeat tuoksut kova sana, sitten kukkatuoksut ja vesituoksut. Nykyään pidän aika vahvoista ja tummista tuoksuista. Monet omaksuvat vahvat tuoksut iltatuoksuiksi, mutta minä käytän niitä päivisinkin.

Tätä tuoksua saa nykyään kuulemma laivalta, omani ostin Amerikasta.

Tuoksu SISLEY


Nämä tuoksut ovat vähän kevyempiä, molemmat ostettu Kööpenhaminasta.


Tuoksu LINARI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.