2.3.2014

Krabi

Reissussa tällä kertaa Krabilla…

Olen tehnyt niitä tavanomaisia asioita taas, eli levännyt, lukenut, syönyt hyvin ja ihaillut auringonlaskuja. Kohta alkaa talvikausi olla lopuillaan, ja kesälennot odottavat "illaksi kotiin" teemalla. Se on hyvin tervetullutta, saa olla kotona enemmän, eikä tarvitse potea koti-ikävää.

Tällä kertaa kaikki kuvat on otettu kännykkäkameralla.Hetki ennen auringonlaskua on ihanan vaaleanpunainen.


Merenrantaravintola4 kommenttia:

 1. Sinultahan tullut paljon kivoja juttuja sillä aikaa kun olen reissannut (minäkin vuorostani :)). Onko sinulla maailmanmatkaajana ideaa, minne minun ja mieheni kannattaisi lähteä 20 v. hääpäivämatkalle tulevana vuodenvaihteena? Toivoisin, että siellä olisi lämmintä ja meri vieressä ja matka kohtuuhintainen (max. 1500 €/henk.). Hotelli merkkaa mulle tosi paljon, eli kodikas, siisti, ei välttämättä luksusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, oliko ihana loma? No, näinhän minä sun blogistasi että oli ;) … Valo ja lämpö tekee hyvää!
   Itse aiomme lähteä vuodenvaihteessa Meksikoon. Siellä on miellyttävä ilmasto, kaunista ja Karibian meri niin turkoosi ja kaunis! Suosittelen.

   Poista
  2. Meksikosta onkin tullut suosittu kohde. Jee, samaan paikkaan kuin tekin :) Tuosta meikkauspostauksesta sainkin idean, että voisit testailla Mary Kay - kosmetiikkaa ja antaa minulle vinkkejä, sillä touhuan tosi paljon kosmetiikan parissa nykyään. Huomaan, että olet perehtynyt!

   Poista
  3. Heh, juu perehtynyt jo 5-vuotiaasta lähtien ;) . Annan oikein mielelläni vinkkejä.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.