4.3.2014

Mun meikit

Pikkutytöstä asti minua on kiinnostanut meikit ja meikkaaminen. Ensimmäiset uhrit olivat Barbiet, jotka saivat lilaa luomiinsa (kuulakärkikynää) oikein urakalla. Kaikista eniten kärsi Hujunhaju (josta kerroin hajuvesipostauksessa), se sai kokea myös Fiskarssien taian…

  Seuraaviksi uhreiksi joutuivat aikakausilehtien daamit, niille lisäsin meikkiä tusseilla ja ripsiin volyymia kuulakärkikynällä. Saatoinpa joskus jonkun kauniin hymyn pilata mustaamalla joka toisen hampaan, ja vieläpä piirsin tupakan natsan huulien väliin. Reilua ;).

  Sitten sain unelmien joululahjan, kampauspään! Sen mukana tuli luomivärit ja huulipunia sekä kampaustarvikkeita. Kampaustarvikkeet jäivät vähälle käytölle, tänäkään päivänä en ole mikään erikoinen hiustenlaittaja, oikeastaan tosi surkea.Kosteusvoiteen päälle laitan tätä Diorin Glow Maximizeria, se tuo ihanan valon ja hehkun kasvoille. Sitten Shiseidon meikkivoidetta (voitti vähän aika sitten Me Naiset-lehden meikkivoidetestin), seuraavaksi meikin kiinnitykseen Guerlainin puuteria, rasiassa on erivärisiä puuterikuulia, joista irtoaa sutiin sopiva määrä irtopuuteria, jonka sudin kasvoille.Sitten Chanelin highlighteria poskipäille ja aivan huulien yläreunaan tuomaan korostusta. Aurinkopuuteria sellaisiin kohtiin mihin aurinko luonnollisestikin ottaa, eli otsaan ja poskien päälle. MALTTI ON VALTTIA tässäkin, eli hyvin varovaisesti aurinkopuutereiden kanssa. Poskipunaa laitan siihen kohtaan mihin puna luonnollisestikin nousisi esim. pakkaspäivänä…Ripset taivutan Shu Uemuran taivuttimilla, jotka ovat ripsientaivuttimien Rolls-Roycet, kuulemma Mariela Sarkiman ripsientaivuttimet ovat yhtä hyvät. Näitä Shu Uemuran taivuttimia saa ainoastaan ulkomailta. Ripsivärisuosikkini on tällä hetkellä Guerlainin ripsari. Kulmiin sutasen Lumenen kulmageeliä, ja kajal on kestosuosikki Diorilta, ihan paras alarajaukseen. Parhaat luomivärit löytyvät Guerlainilta, hyvä pigmentti ja häivytys onnistuu hyvin.Huuliin käytän fiiliksen mukaan joko kiiltoja tai punia. Joko nudea, tai sitten oikein pinkkiä!


Muutama vuosi sitten otin opintovapaata, ja kävin maskeerauskoulun ja valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi. Lentotyön ohella teinkin maskeerauskeikkoja sekä yksityisille että tuotantoyhtiölle TVssä. Työ oli ihan huippukivaa, mutta olin todella väsynyt kun tein kahta työtä. Sitten oli pakko valita, lentäminen tai maskeeraus… Nyt siis lentelen, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa taas meikkailen, You never know.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.