16.3.2014

Taso on nyt valkoinen

Kylppärin "remontti" on nyt valmis (siis siitä on jo muutama päivä, kun maalasin sen). Eikä se tietenkään mennyt niinkuin…. no siellä Strömsössä!!!!! Eli homma lähti siitä, että hioin tason moneen kertaan, väliin aina imurointi ja kostealla rätillä pyyhkiminen. Taso jäi silti aika tummaksi, kun marssin rautakauppaan. Sitten en tiedä mitä tapahtui, mutta lähdin rautakaupasta jonkun valkean kuultolakan kanssa, epäillen itsekin ettei se voi peittää sen tason tummuutta.

  Siis en muista enää mitä selitin myyjälle, mutta tuo onneton kuultolakka kädessä tulin kotiin (lieneekö kroonisella Jet Lagilla osuutta asiaan) ja aloin hommiin. Lopputulos oli se, että oltiin tismalleen lähtötilanteessa, jos mahdollista vielä pahemmassa, taso kiilteli tummempana kuin koskaan.

  Tietysti piti odotella jonkin aikaa, että voisi taas aloittaa hiomistouhut… Sitten maalikauppaan hakemaan VALKOISTA MAALIA, jota mieheni oli minulle jo päivä sitten suositellut, ihan järkevää, jos haluaa maalata tummahkon tason valkoiseksi. TA-DAA! Onnistui. Kolme kerrosta maalia, ja se oli siinä. Onneksi ollaan huumorintajuista porukkaa, ja onneksi osaan ennenkaikkea myöntää olevani täysin nainen näissä touhuissa (anteeksi feministit tästä lauseesta).Tulipa ihanan raikasta! Kyllä valkoinen on aina valkoinen :)

2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.