1.4.2014

Lasikuisti uusiksi

Tänään aloitan lasikuistin ja terassin keväthuseerauksen. Aion ehkä muuttaa koko tuon lasikuistin kalusteet. Nämä nykyiset siirtyisivät eri paikkaan, ja tuonne haluaisin korkeammat tuolit ja pöydän, melkein sellaiset baarijakkarat ja baaripöydän.
 Asia kun on niin, että rakennusvaiheessa nuo ikkunat laitettiin samaan linjaan, kuin kuistin kaide, ja näin ollen kun siellä istuu, niin saa kaula pitkällä kuikuilla pihanäkymää. Eli ikkunan alareuna tuli pikkaisen liian ylös. Tämä kalusteiden uusiminen on vasta minun uusi päähänpistoni, ja asiaa pitää vielä vähän miettiä. Täytyy vielä käydä koeistumassa se, tosin onhan se mennyt noinkin jo 5 vuotta…

Tämä lasikuisti sijaitsee katetun terassimme toisessa päässä, ja rakennutimme siihen nuo lasiset liukuovet pitämään sen ikäänkuin erillisenä huoneena. Jo varhain keväällä tuolla on ihanan lämmin, ja nautin usein aamukahvit siellä. Myös syyskuiset illat kynttilöineen ovat erityiset tuolla kuistilla, puhumattakaan sateenropinasta ja ukonilmasta!2 kommenttia:

 1. Oi, onpas kaunis kuisti ♥
  Ja sisustettu ihanasti! Meillä on möksällä tuollainen lasitettu kuisti (tosin vähän erilainen, kun on jälkikäteen tehty terassin päälle) ja se on mun ihan suosikkipaikka; aamukahvit ja iltapunaviinit maistuvat siellä paremmalta :D Täältä löytyy kuvia siitä http://siirappiajahunajaa.blogspot.fi/2013/08/arabiaa-seinien-valkaisua-ja-syysherkkua.html

  Ja hei, tuohon thai salaattiin...kiitos ohjeesta, tuota pitää kokeilla! Som Tam salaatti on mun ihan suokkari Thaimaassa, mutta hitsi kun Suomesta toi papaija on niin vaikeasti saatavilla (tai siis ole!).

  Jäätelöhimo löytyy myös. Yleensä syön itseni hypotermian partaalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3
   Olen muuten käynytkin ihailemassa niitä sinun kuistikuvia aiemmin, kauhea punaviininhimo vain iski yhdestä kuvasarjasta :). Rapujuhlakuvatkin ihania!
   Teidän kuisti on niin ihanan valoisa, kun ikkunat alas asti, meillä tosiaan kaulat pitkinä istutaan tuolla…
   Pihapatiolla meillä on kyllä isompi pöytä, jossa voi sitten istua niskat rentoina :).

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.