30.4.2014

Vappujuhlat paperilla

Olin jokunen aika sitten siskoni luona kylässä, ja näin seinällä ihastuttavan teoksen. Värikäs, iloinen ja taidokkaasti tehty piirustus/maalaus on siskoni tytön tekemä viime syksyltä. Heille oli tulossa suuremmat juhlat, ja siitä inspiroituneena hän teki tämän teoksen. Hän oli 10-vuotias tehdessään tämän, ja minusta hän on hurjan taitava ja muutenkin niin suloinen ja kiltti tyttö.

Halusin ostaa tämän työn, ja hierottiin heti kaupat kuntoon. No tietenkään hän ei halunnut työstä mitään, mutta siirrän hänen tililleen kyllä jonkun summan. Kyllä taiteella on hintansa ;).

Kävin kehystyttämässä työn, ja halusin myös paspartuurin tuomaan työn ansaitsemaa arvokkuutta. Mustat kehykset valitsin rajaamaan työn. Nyt piirros on suojassa lasin alla, ja pääsee seinälle ilostuttamaan arkea!

Kyllä hän on erittäin lahjakas.


OIKEIN HAUSKAA VAPPUA!
4 kommenttia:

 1. Aivan mieletön taulu!! Taiteellinen tyttö jo noin nuorena <3

  Hei, ihanaa vappua!...nyt täytyy sulkea työkone, kun alkoi shamppishammasta kolottamaan sun kuvista ja suunnata alkomaholiliikkeeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanuus,
   Kiitos ja Hyvää vappua sinullekin <3

   Poista
 2. Hän on todellakin jo nyt mestari. Miten yksityiskohtaisia juttuja, pientä näperrystä. Hyvä että ostit sen, se on arvossaan, tunnearvossa, silloin kun tyttö on aikuinen. Ja vissiin ilmapalloja roikkuu katosta.
  Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tunnearvoa tuntuu jo nytkin olevan, koska sydän pakahtuu onnesta kun tätä työtä katsoo.
   Eivät taida ilmapalloja olla vaan sellaisia paperilyhtyjä, mitä olen siskon perheen pihassa nähnyt kesällä omenapuissa roikkuvan.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.