19.5.2014

Rottinkinen keinutuoli

Tykkään keinutuoleista, niissä istuessa tulee jotenkin rauhallinen ja rentoutunut olo. Kun menen siskoni perheen luo kylään, niin hyökkään heti keinutuoliin istumaan, jos se on vapaa!

Eilen piipahdin hakemassa Bedmilistä http://bedmil.fi mattoa lasikuistille, ja silmiini osui sitten tämä rottinkinen keinutuoli. Olen jo vuosia hakenut kuistille keinutuolia, joka miellyttää silmääni, ja nyt se sitten löytyi Bedmilistä!
 Bedmil on Sipoon Nikkilässä oleva fantastisen ihana sisustuskauppa, jonka omistaja Merja on ihan omaa luokkaansa. Hän on sisustuksen ammattilainen, joka loihtii vaikka mitä suunnitelmia kotiisi, pieniä tai laittaa vaikka kotisi kokonaan uusiksi! Kaikenlisäksi hänellä on lämmin ja suuri sydän, eikä hänen halaus jätä ketään kylmäksi.

Testasin keinutuolin heti tänä aamuna, mukavaa oli istua kahvikupposen kanssa ja kuunnella taas lintujen iloista laulua. Tuomi kukkii jo, ja sen huumaava tuoksu kantautuu kuistille…


Hän nauttii… Aurinko lämmittää hipiää, linnut visertää ja tuomi tuoksuu mietona tuulen mukana, ai ai!

Voi kuinka niin nautin tästä ajasta, koko ihana kesä vielä edessä! (Tuli sitten ryystettyä tuota kahvia joka kuvassa oikein olan takaa).
8 kommenttia:

 1. ihana Reetta <3 t.ninni

  VastaaPoista
 2. Voi, miten kaunis tuoli ja ihanat kuvat! Mäkin tykkään keinutuoleista, omani on ajalta ennen syntymääni ja kuulunut tädileni. Se on aika suuri ja tummanruskeaksi petsattu. Mukavaa ja kaunista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marjukka!
   Kyllä ne perinteiset keinutuolit ovat ihan oma lukunsa, niissä riittää sitä keinumapintaa jalaksissa oikein kunnolla.
   Kiitos samoin, mukavaa päivää.

   Poista
 3. Oikein minunkin sielu lepää kun katselen noita kuvia, se ihana tunne kantautuu tänne asti. Sä olet kyllä oikea hedonisti, minä myös. Olis kiva joskus käydä siellä Bedmillissä. Laura ei enää ehdi minnekään, paitsi nyt pe-la Saksaan. Riippumatto vaihtui keinutuoliin, ja ihanaan sellaiseen. Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Airi,
   Kyllä tässä aikamoisia hedonisteja ollaan, arki on luksusta! Kyllä tähän varmaan jonkinlaista sielukkuuttakin tarvitaan, kun pieni tuulenvirekin tai pääskysen vislaus saa niin onnelliseksi.
   Kun tulet kylään, niin käydään myös tuolla Bedmilissä!!
   Ps. riippumatto on ostettu, se kiinnitetään kuistille myös, mutta niin että sen saa esille tarvittaessa, ei kokoajan roikkumaan.

   Poista
 4. Ihana aamu kuvissa! Saako kysyä mistä yöpaitasi on? Tykkään tuollaisista valkoisista ja pitkistä yömekoista. -Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne,
   saa kysyä, yöpaita on parin vuoden takaa Stockmannilta. Tykkään myös tän tyylisistä, näillä on mukava liihotella aamupäivään asti.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.