16.5.2014

Uudet tyynyt

Olin päättänyt, että käännän sisustustyyliäni hieman pelkistetympään ja modernimpaan suuntaan. Ja osaksi tämä toteutuukin, sillä pääsinhän eroon lasilyhdyistä ja kaikesta "pikkusälästä". Osa tietenkin jäi, rakastan niin paljon kynttilöitä ja lyhtyjä.

Polyrottinkituolit kuistilla tarvitsivat tyynyjä, koska vanhat olivat jo viisi vuotta ollut kesät talvet kuistilla, ja olivat jo kauhtuneet. Sitten iskin silmäni näihin Lexingtonin tyynyihin, aivan ihanat ja sopivat juuri tuon kuistin tyyliin. Tuo meidän kuisti on hyvin "New England" tyylinen, joten Lexington toimii!

 Eli se siitä modernista tyylistä, toteutan sitä sitten jossain kivitalossa tai kaupunkiasunnossa, jossain joskus jokupäivä ;).
Nyt siis mennään tällä tyylillä, tuo Lexingtonin peittokin on nätti. Olen kovasti tykästynyt sinivalkoiseen värimaailmaan myös astioissa.

Mukavaa perjantaita <3
10 kommenttia:

 1. Oi, miten kauniita ja raikkaita! Sinisen sävyt ovat tosi kesäisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka,
   eikö olekin raikasta!! Tekisi mieli kesäkattaukseen sinivalkokukallisia lautasia...

   Poista
 2. Hei, ei sen tarvitse olla niin pelkistettyä! Mä olen jo luovuttanut, sillä ei yksinkertaisesti onnistu, kun maailma on pullollaan ihastuttavua kuoseja ja värejä...todettu on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin se taitaa mennä… Mennään talon mukaan. Siihen kiviseen taloon suurine ikkunoineen laitan ihan eri systeemit sitten ;)

   Poista
 3. Hienot tyynyt ja se peitto, niin ihanat värit. Oi oi. - Ai että haluaisin Reetta tulla teille päiväkahville teidän omenapuun alle, kukkiiko ne nyt? Terkuin Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on kyllä niin nätit nuo värit…
   Lämpimästi tervetuloa, vielä ei kuki. Tule sitten kun kukkii, niin ihastellaan niitä yhdessä!!

   Poista
  2. Koska ne omenapuut muuten kukkii? Mutta vaikka ei kukkisikaan niin voisinko poiketa tiistaina iltapäivällä? airi

   Poista
  3. Luulen, että parin viikon sisällä kukkii.
   Tiistai on jo buukattu :(

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! :) Itsekin olen tykästynyt rottinkituoleihin, kunhan saadaan talo maalattua niin hankin meidänkin terassille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Rottingissa on jotain niin ihanan kotoista ja rauhoittavaa tunnelmaa...

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.