30.7.2014

Auringonlaskun aikaan

Tänä kesänä on tullut ihailtua monen monta auringonlaskua. Ehkä syynä on tämä trooppinen lämpö, joka on pitänyt ulkona yömyöhään asti, ei millään malta mennä nukkumaan… Tästä lämmöstä on nautittava joka hetki, aamullakin haluaa herätä aikaisin tuoksuttelemaan lämmintä ja hurmaavaa kesäaamua. Yöunet jäävät siis vähiin, no, aina voi ottaa päikkärit. Ja nukutaan syksyllä sitten ;).

Ihania kesäiltoja on vielä paljon edessä. Mikään ei voita pimeitä ja lämpimiä elokuun öitä, jolloin laitan kynttilämeren valaisemaan jutusteluhetkiä kuistilla.
6 kommenttia:

 1. Auringonlaskut <3
  Hei, aurinkoisia ja ihania lomapäiviä...säät kyllä hemmottelevat nyt teitä lomalijoita :)
  Ens vuonna siirryn takaisin vanhaan lomarytmiin eli heinäkuun tokasta viikosta neljä viikkoa eteenpäin. Tosin silloin on varmaan kesäkuussa sitten helteet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3
   Kyllä nyt on säät kohdillaan, mutta ikinä ei voi tietää seuraavasta kesästä, ainoastaan lapsuudessa kesät olivat helteisiä suvivirrestä koulujen alkuun ;).

   Poista
 2. Ihana kesä ollut ja onneksi jatkoa vielä luvassa. Kauniita maisemia ja ihanan rauhallinen tunnelma kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut ihan uskomattoman hienoa. Kiitos Johanna kauniista kommentistasi <3.

   Poista
 3. Minäkin saaressa joka ilta nauttinut näistä upeista tyynistä illoista ja toinen toistaan kauniinmasta auringonlaskusta. Toivottavasti jatkuu pitkään syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että jatkuu, jonkun uutisen olin lukevinani että jatkuisi… Aaaah ihanuutta!

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.