30.7.2014

Hellepäivän paras välipala

Viikonloppuna saaressa ystävämme teki tätä aivan tajunnan räjäyttävää hellepäivän välipalaa. On niin ihanaa yllättyä monesti, miten jotkut raaka-aineet vain toimivat niin hyvin keskenään! Tässä siis vesimeloni, tuore minttu ja fetajuusto. Päälle mustapippuria ja laadukasta oliiviöljyä. AI-VAN älyhyvää!
 Olen tehnyt tätä herkkua nyt sitten joka päivä…









Sain tätä herkullista oliiviöljyä ystävältäni, hän oli ostanut sen lempikaupastani Tampereelta, Culinaria keittiöelämää.











6 kommenttia:

  1. Vesi herahti kielelle. Airi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä huippuhyvää, nam nam!

      Poista
  2. Ihana blogi : )

    VastaaPoista
  3. Todella herkullisen näköistä, täytyy testata. Saara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa ihmeessä, ihan täydellistä!!

      Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.