25.7.2014

Veneilyä

Turusta oli siis tarkoitus jatkaa autolla Hankoon, ja niin me jatkoimmekin, mutta koska olimme liikkeellä ilman mitään suunnitelmia, niin emme olleet varanneet minkäänlaista majoitusta, ja kaikki hotellit ja villat olivat täynnä, tottakai. Kävimme siis Hangossa vain syömässä ja käppäilemässä. Olen ollut niin kauan "liesussa", että kotiin oli kyllä mielettömän ihana palata. Oikeastaan siis onni onnettomuudessa.
 Nämä pari päivää onkin sitten veneilty ja nautittu upeasta ilmasta, taas. On tämä vain niin ihmeellistä, kun kokoajan on niin lämmintä. Olemme siis olleet merillä pari päivää. Ollaan tultu kotiin yöksi ja taas aamupäivällä lähdetty veneilemään. Saareen olisi tarkoitus lähteä huomenna.Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua !11 kommenttia:

 1. Eikö veneessä pitäisi olla pelastusliivit päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelastusliivit on oltava veneessä jokaiselle veneessä olijalle, mutta laki ei velvoita pitämään niitä päällä. Kun istun hytissä tai olemme ankkurissa en niitä käytä. Mutta kun irrotan köysiä ja kiinnitän/irrotan fendereitä, pidän liivejä päällä, koska tuolloin roikun veneen reunalla. Myöskin kovan merenkäynnin ja huomattavan nopeuden vallitessa pidän liivit päällä.

   Poista
 2. Näyttää ihanalta. Just tänään mieheni kysyi, kun tuli reissusta, että olisko vene kiva? Meillä oli silloin ennen neitikäistä vene ja nyt ehkä neitikin viihtyis jo siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan veneily ihanaa (kuten kokemuksesta tiedät) !
   Niin, ihan pienille lapsille se voi olla tylsääkin, mutta sitten taas kun on ikää jo pikkuisen lisää, niin varmasti tykkäävät.

   Poista
 3. Voi ihanuutta! Minäkin olen niin vesi-ihminen että pidän merestä ja järvistä. Ja veneilystä. Ihanaa viikonloppua Reetta ja Ville. Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,
   Pääset kyllä kyytiin joku päivä <3

   Poista
  2. Olispa niin ihanaa <3

   Poista
 4. Näyttää ihanalta, niin kesäiseltä ja rennolta. Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan rentoa tämä elämä kesällä onkin ;)

   Poista
 5. Ihania kuvia <3 Teillä on ollut kiva loma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   On kyllä ollut ihanaa, niin leppoisaa!

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.