2.8.2014

Birgittaa ja Mattolaituria

Olen jo pitkään himoinnut päästä Birgittaan syömään, ja eilen se sitten tapahtui. Olimme sopineet ystäväni kanssa jo muutama viikko sitten tälle viikolle treffit, säävarauksella. Eipä tässä koko viime kuussa ole tarvinnut perua mitään huonon sään takia…
 Birgitta on nyt kaikkien huulilla, eikä ihme, aivan loistavat merimaisemat ja täydellinen ruoka sekä viihtyisä  paikkana. Kun kävelimme Birgittaa kohti, niin ihana savun tuoksu leijui nenään. Hiiligrillin herkut sulivat suuhun. Tänne on tultava vielä monta kertaa!
 Matka jatkui Mattolaiturille (ihan paras kesäterassi ikinä). Otimme pullollisen "Möttöstä" kahteen pekkaan, ja nautimme maisemista, veneiden ja ihmisten katselusta. Täydellinen kesäpäivä jatkui täydellisenä kesäiltana. Lopuksi sain vielä venekyydin kotia kohti, mieheni tuli hakemaan minua kompassitorilta veneellä.


Kipinkapin Mattolaiturille.
Tästä tuli viime kesänä hypättyä benji-hyppy, 150m korkea nosturi. Näin se näyttää paljon sympaattisemmalta…mereltä päin, iltavalossa lepäämässä, odottamassa seuraavan päivän hurjapäitä.Kaupunki jäi taakse, ihana ilta.

4 kommenttia:

 1. On kyllä ihanan näköistä seutua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain <3
   Meri kun on lähellä, niin on melkein aina upeaa.. Kiitos kun kommentoit :)

   Poista
 2. Kaunis asu ! Tykkään. Birgitta on mahtava paikka, mukavaa että saatiin vähän erilainen paikka tuonne rannalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on Gantin mekko parin vuoden takaa, ja yhä suosikkimekkoni kesäisin.
   Birgittaan täytyy mennä vielä monta kertaa, syksylläkin varmasti kotoisa.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.