19.8.2014

Huonekalujen siirtelyä

Eilen illalla sain päähäni siirtää tämä lasikaappi makuuhuoneesta ruokailutilaan. Kaappi on kaksiosainen, mutta silti painaa kuin synti, ja kun tämä saatiin siirrettyä, niin aloin jo epäröidä. Mieheni nosti kädet ylös siirtelyprojektista, ainakin eilisen osalta, niin monta kertaa sitä pyöriteltiin (ja muitakin kalusteita).
 Makuuhuoneessa se oli vähän turhan iso, enkä keksinyt lasikaappeihin mitään sisälle. Lakanoita ei ole niin paljoa, että ne täyttäisivät kaapin, enkä niitä niin kauniiksi rulliksi pesun jälkeen taittele, että olisivat kovin visuaalisia olleet.
 Joten nyt tämä kaappi on tässä, ehkä… Se pitäisi myöskin maalata. Nyt se on liian kerman valkoinen, maalaanko valkoiseksi vai hiilenmustaksi? Mitäs sanotte?
 Aikoinaan ostin tämän kaapin ihanalta Merjalta Bedmillistä.6 kommenttia:

 1. Kaunista! Maalaisin kaapin valkoiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina <3
   Juu, valkoinen on parempi tähän sisustukseen.. Yläkerrassa mulla on yksi projekti, johon voisin toteuttaa sitä mustan kaipuuta, mutta vain ripaus mustaa.

   Poista
 2. Hei! Mistä olet kattokruunun hankkinut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips,
   Kattokruunu on ostettu Vantaan Cobellosta (4? vuotta sitten).

   Poista
 3. Maalaisin myös valkoiseksi. Musta ehkä liian raju tohon kuniiseen valkoiseen yhdistettynä. Musta on jees pienenä ripauksena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Juuri näin, että ripauksina ok.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.