22.8.2014

Lehtihullun perjantai-ilta

Pitkä työpäivä on takana,  nyt voin rentoutua ja nostaa jalat ylös, ottaa lasin viiniä ja selata aikakausilehtiä. Olen ihan hulluna "naisten" lehtiin, sisustuslehtiin, ruokalehtiin, muotilehtiin, olen aina ollut. Ensimmäisen kosketuksen sain maailmanluokan lehteen Vogueen teininä, kun vanhemmat toivat Pariisin tuliaisina nipun muotilehtiä. Säilytin niitä monta vuotta… Selasin ja selasin, ihailin kauniita kuvia ja vaatteita.
 Uppoudun nykyäänkin lehtiin ja rentoudun niitä lukiessa, sohva, mukavat vaatteet päällä, lasi viiniä ja lehdet… Ai että!

Ihana takki, en kestä!!!
Mukavaa viikonloppua!


16 kommenttia:

 1. Sama juttu - lehtiaddikti täällä hei :)

  Mulla mökillä mukana uusin Avotakka ja MeNaiset (ja ostin just uuden 7 Päivää...häpäsy :D). Sen lisäks tykkään selailla aika ajoin vanhoja lehtiä.

  Oikein tunnelmallista perjantaita ja viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muahhhaahhhaaa, mua hihitytti tuo 7 Päivää… :)

   Vanhoista lehdistä puheen ollen, meidän maalla (Tampereen Aitolahdella) saattaa vintiltä löytää jotain 80-luvun naistenlehtiä, oi sitä poskipunan määrää niissä meikeissä… Mutta joo, vähän uudempia vanhoja lehtiä tulee selailtua myös.

   Kiitos, Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Tuo on niin ihana ja rento tapa viettää viikonloppua tai ylipäätänsä vapaa aikaa!!!!!
  Rentoa perjantaita ja viikonloppua!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, vaakatasoon ja lehdet syliin, ihanaa <3.

   Kiitos, mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 3. Mahtavaa tytöt!!! Eihän tapeta työpaikkoja digituotteisiin/blogeihin. Perusprinttilehti on hyvä ostos, takaat sillä monen monta työpaikkaa ja jää jälkipolvillekin jotain konkreettista löydettävää talojen vinteiltä ja kellareista kun meistä aika jättää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen lisäksi, että ostan paljon lehtiä, niin luen myös blogeja.
   Mutta digiversiona en haluaisi ikinä lukea lehtiä, haluan tuntea lehden käsissäni, puhumattakaan sanomalehden tuoksusta. Kirjatkin tulen aina ostamaan kirjoina, vierastaa ajatuskin lukea kirjaa tabletilta..

   Poista
 4. Pitäähän nyt ostaa "september issue" vähän joka lehdeltä, omat ulkomaiset suosikit britti InStyle ja Elle. Gloriaa en ole ostanut aikoihin, mut aina Olivian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu britti InStyle on minunkin suosikki, ja onhan niitä vaikka mitä! Gloriankin usein ostan, mutta liian usein petyn, aikoinaan oli paljon parempi!

   Poista
 5. Minä olen yrittänyt vieroittaa itseäni lehdistä - en siinä kyllä ole täysin onnistunut. Luen juuri noita naistenlehti, muotilehtiä ja kaikenmaailman kuntolehtiä - mutta varsinainen akilleen kantapääni ovat sisustuslehdet. Kun aloitin selvittelemään tätä kodin kaaosta ja liikaa tavaramäärää, melkein itku tuli, kun piti heittää pois vuosien ajan keräämäni sisustuslehdet;)
  Mutta kyllä se vaan niin on, että paperinen lehti voittaa nettilukemisen - tuohon sohvalle kun voi vanhempi lady torkahtaa se lehti sylissä - tabletin tai läppärin kanssa se on huomattavasti vaikeampaa;)
  Rentoa viikonloppua edelleenkin - ja kyllä, tuo takki on justiinsa se "en kestä -takki"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin yritin vieroittaa itseäni lehdistä joskus, mutta ei se onnistunut. Ja miksi pitäisi, täytyy hemmotella itseään, ja lehdet ovat siihen pieni paha. Ja nykyään laitan lehdet eteenpäin luettavaksi, ainoat jotka säästän, ovat glorian ruoka&viini lehdet. Aikoinaan mies pyöritti silmiään yläkerran lehtipinoille, nyt niitä ei enää ole.

   Poista
 6. Täällä toinen lehtiaddikti moi!! Tänäänkin kurvasin kaupan lehtihyllyn kautta kotiin ja makoilen uusia lehtiä selaten :) On se parasta vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi moi :)
   On se vaan niin ihanaa, oikein silmät loistaa, kun huomaa lehtihyllyssä uuden numeron <3

   Poista
 7. Ihana oloasu!! :)) Mä olen niin huono lukemaan lehtiä ja blogimaailma on vienyt minut mukanaa..;))

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 , ovat niin pehmoiset housut.

   Sehän tässä onkin, kun luen lehtiä ja blogimaailmakin on vienyt, ja kaiken lisäksi rakastan keittokirjojen selailua, kokkaamista ja leipomista, kirjojen lukemista ja töissäkin pitäisi keretä käymään ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.