24.8.2014

Oodi työkavereille

Nyt on jo iltapäivä, ja edelleen pötkötän sängyssä tätä kirjoittaessa. Tulin tänään aamulla seitsemältä kotiin lennolta, joten tämä vetelehtiminen sallittakoon.

 Aloin miettimään sellaista asiaa, että jos nyt lopettaisin lentotyöni, jäisin kaipaamaan lähdön tunnelmaa, kotiinpaluun riemua, hotellien aamiaisia, uima-altaita, sitä tunnetta, kun 12 tunnin työpäivän jälkeen riisuu univormun ja pääsee suihkuun, parvekeviiniä, kivoja matkustajia, vuosikokeita ja jännitystä Arlandan Flight Academyssa…  kaikkea tätä ja paljon muuta. Mutta ennenkaikkea, jäisin kaipaamaan ihania työkavereita <3.

 Viime päivinä on taas ollut niin hauskaa olla töissä, voi sitä naurun ja hekotuksen määrää. Minulla on kyllä ihan parhaat työkaverit, jos en sitä aina muista sanoa, niin sanon sen nyt, olette ihania!
 Itse työ on sitä, että pidämme huolta matkustajien turvallisuudesta, ja siihenhän meitä koulutetaankin, sekä pidetään yllä tuota taitoa jatkuvasti. Ja jokaisella meistä se taito on syvällä takaraivossa, ja kun tämä asia on kunnossa, voi töissä myös vähän hassutella, matkustajatkin tykkäävät katsella iloisia naamoja. Ja työpäivät kiitävät hujauksessa ohi, kun kaikilla on kivaa. Pitäkää huolta toisistanne työyhteisöissä, olkaa kivoja toisillenne. Olemme täällä kuitenkin toisiamme varten.
10 kommenttia:

 1. Ihanaa, olet kutsumusammatissasi <3

  Useimmiten nautin lennoilla iloisesta lentohenkilökunnasta, mutta välillä huomaa kitkaa lentohenkilökunnan välillä. Esim. viime lennolla meidän käytävän kaksi lentoemäntää haukkuivat toisilleen erästä toista samalla lennolla ollutta lentoemäntää kovaan ääneen, minkä ehtivät. Siinä samalla yrittivät ottaa juomatilauksia vastaan :) Kyseessä ei ollut ihana, suomalainen lentohenkilökunta.

  Vielä joskus mä varaan reissun niin, että ollaan samassa koneessa :D

  Suloista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä :)

   Se on kyllä vaivaannuttavaa olla todistamassa toisten kitkaa ja huonoa mieltä.

   Olisipa kyllä niin ihanaa, jos osuisit samalle lennolle, tulisikohan mun työnteosta mitään, kun pälpätettäisiin kokoajan ;)

   <3

   Poista
 2. Juurikin näin! t. Riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3
   "Our prime purpose in this life is to help others. And if you can't help them, at least don't hurt them."
   Dalai Lama

   Poista
 3. Hui! Sulla on jännittävä ammatti !! Parhautta on ihana duuni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas ammatti, olen onnekas <3

   Vaikka välillä väsyttää ihan vietävästi, ja on paljon poissa kotoa, niin siltikin.

   Poista
 4. Jos mä jättäisin lentämisen, niin kaipaisin mm. meijän iskelmäsessioita takagalleyssa ja hillittömiä naurunpurskahduksia asialle ku asialle ;) Raskaskin työpäivä on kevyempi, kun on mukavata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just ni!
   On se kiva tehdä töitä laulellen ;)

   Poista
 5. Ihana päivitys arjen iloista jotka jää usein sanomatta!!! Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kiitos <3
   On hyvä "avautua" välillä ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.