7.8.2014

Punajuuri-cashewpesto

Uusimmassa Glorian ruoka & viini lehdessä on aivan huippuhyvä resepti, punajuuri-cashewpesto! Olen tehnyt tätä jo pari kertaa, sopii leivän päälle ja perinteisesti pastan kanssa, kylkeen paistoin kanaa. "Saa tehdä toistekin" sanoi mieheni, kun tein tätä ensimmäistä kertaa.
 Tämä on Moko Market & Cafen omistaja Lilli Toukolehdon resepti.


















8 kommenttia:

  1. Nam, näyttää ja kuulostaa hyvältä. Airi

    VastaaPoista
  2. Kiitos taas ihanan reseptin jakamisesta, täytyy ehdottomasti kokeilla! Riina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :)
      Tämä on kyllä herkkua, ja tuli mieleeni, että kun sekoittaa tätä pastan sekaan, niin vuohenjuusto sopii hyvin kaveriksi!

      Poista
  3. Aivan ihanan näköistä, nams. Tuota täytyy kokeilla.. Olen niin huono kokeilemaan uusia reseptejä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä hyvää.
      Mä taas olen oikea reseptihaukka, ja kokeilen todella usein uusia reseptejä. Olen aina ollut, ihan pienestä pitäen :)
      Mutta kokeile ihmeessä!

      Poista
  4. Kokeiluun menee! Kiitos tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :)
      Tämä on hurjan hyvää, ihan koukuttavaa!

      Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.