17.9.2014

Haaste: tyylini syksyisin, osa 2

Syksyisin tykkään myös kietoutua shaaliin, tai heittää viltin niskaani. Esimerkiksi, jos neuleessa tuntuu jo liian viileältä, auttaa shaali pysymään lämpimänä. Sopii myös hyvin esimerkiksi nahkatakin kanssa. Tänä syksynä shaali on ajankohtainen ja muotilehdissä onkin paljon näkynyt viittoja ja ponchoja.
shaali Marja Kurki
huivi Louis VuittonTikkitakki on mukavan köykäinen, mutta silti lämmin, helppo ottaa myös reissuun mukaan, kun menee niin pieneen tilaan. Tämä untuvatikkitakki ajaa myös jakun aseman, on sopivan siisti ja malliltaan käy moneen asuun. Hopeareunus tuo särmää. Takki Sand.
Tässä taas tämä Lapuan Kankureiden taskuhuivi, jonka olen aiemminkin esitellyt. Materiaali on siis 100% villaa, ja värivalikoimat kattavat, ja edullinenkin vielä, jos oikein muistan, niin noin 50€.


Tässä minun taskuhuivi -kokoelmani. Jos tätä valmistettaisiin mustana, niin ostaisin ;).


Haastan mukaan esittelemään syystyyliään jo olemassa olevistaan syysvaatteista, Marian (at Maria's)Saran (Sara S.) ja Mian (Mia's Lemons).
18 kommenttia:

 1. Tuo taskuhuivien värisuora on kyllä ihana - mitkä värit. Mutta totta - se musta siihen vielä mahtuisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä niin käytännölliset ja ihanat, ollut jo vuosia minun suosiossa. Kiva, kun tulevat nyt tutuiksi muillekin!

   Juu, kyllä musta vielä mahtuisi ;)

   Poista
 2. Voi miten hauska idea tuo taskuhuivi ja tosiaan kaunis väri skaala. Tikkitakkisi on ihana. Tykkään Sadin vaatteista, ovat kauniin naisellisia pienellä twistillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taskuhuivi on pop ;)

   Kiitos, tykkään myös älyttömästi Sandin vaatteista. Juuri tuo naisellisuus, ja samalla jotain pientä särmää…

   Poista
 3. Ups, kiitos haasteesta :) Teen sen mielelläni.

  VastaaPoista
 4. Ihan huoletta voit olla ostolakossa, on nimittäin niin ihania vaatteita sinulla syksyksi. :)

  VastaaPoista
 5. Taskuhuivi on saatava! Kiitos vinkistä  Syysterkuin Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö!!
   Ole hyvä vain, taitaa ihmetellä Lapuan Kankureilla, kun ostoryntäys taskuhuivien suhteen ;). Niin moni on kertonut ostaneensa tuon huivin nähtyään sen täällä blogissa!

   Syysterkkuja <3

   Poista
 6. Kiitos kivasta haasteesta! Teen ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :)
   Jippiii, odotan innolla!

   Poista
 7. Ensimmäinen poncho on ihana <3 !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Se on itseasiassa sellainen iso huivi, jonka voi "kääriä" ponchon malliseksi ;)

   Poista
 8. Voiko tuota taskuhuivia nimensämukaisesti käyttää myös huivina kaulan ympärillä? Materiaali näyttää sen verran paksulta, että mahtaako taipua luontevasti kaulan ympärille? Harmaata shaalia huiviksi metsästän, saa olla runsautta niin paljon kun vaan pystyy kaulan ympärille kiepauttaa. Taskuhuivi kuulostaisi kovin lupaavalta, vielä kun löytäisin tampereella liikkeen joka myisi näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, kyllä tuo on tarkoitettu hartiahuiviksi. On se niin paksu tönkkö kaulassa, että varmasti jo tukalakin, saatika koomisen näköinen.
   Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, ja mitä olet hakemassa… Huivin koko saa varmasti olla valtava, kunhan se on suht liru, että sen voi kietoa monta kertaa kaulan ympärille...

   Poista
 9. Kiitos ripe.ästä vastauksesta! Niin vähän ajattelinkin, että liian paksua matskua siihen. Sellaista tahtoisin kysyä vielä, että minkälainen kokemus sinulla on Marja Kurjen mustasta shaalista joka on vilahtanut jossakin postauksessa? Onko pysynyt hyvänä tai onko ollut ongelmia laadun kanssa? Sellainen on seuraavaksi tähtäimessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marja Kurki -shaali on monta vuotta vanha, eikä ole mennyt yhtään miksikään. Aivan uuden veroinen edelleen. Suosittelen :)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.