8.9.2014

Kylpyhuone

Minulla on joku vimma saada maalata jotain mustaksi/hiilenharmaaksi… Vai maalaanko nämä sittenkin valkoiseksi? Nämä kylpyhuonekalusteet meinaan? Ainakin minua on alkanut tympimään näiden ruskea sävy, ja koska näissä on marmoria, niin minusta joku muu väri sopisi paremmin, kuin tämä nykyinen. Vai mitä mieltä olette?

 Nämä ovat Villeroy & Boch:in kalusteet, samoin kuin kylpyhuoneen kaakelit. Näissä kalusteissahan on joku kosteutta suojaava pinta, joten en edes tiedä tarttuuko maali. Tai no, tarttuuhan se, kun ensin tekee pohjatyöt ja hankkii oikeanlaisen maalin. Mutta meneekö liian työlääksi, olen suurten pintojen maalari meinaan. En mikään nipertelijä.

Meidän sauna. Siellä olen päässyt toteuttamaan tätä mustaa pakkomiellettäni, laudeliinojen muodossa.Tässä oikealla puolella on pesutorni, (jota en halunnut kuvaan), siksi tuolla kaapin sisällä menee putket.

Ainakin pitäisi ensin toteuttaa se olohuoneen vitriinin maalaus, ennenkuin haaveilen tästä projektista. Ja ennenkuin huomaankaan, alkaa taas kaukolennot, ja kotona ollessani nukun vain aikaerorasituksia pois ;)
16 kommenttia:

 1. Kaunista! Kyllähän nuo olisivat hiilenharmaina aika mageen näköiset ;))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   No eikö vain, se väri sopisi niin hyvin marmoriin!

   Poista
 2. Älä vaan maalaa niitä allaskaappeja. Ne on niin hienot noin, maalaa mieluummin se olohuoneen kaappi. T. Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, olohuoneen vitriini odottaa inspiraatiota, eli sen kyllä maalaankin. Ja valkoisella menee se vitriini.

   Poista
 3. Minusta todella kaunis ja lämpöisen näköinen ruskeana. Varmaan olisi tumman harmaananikin hieno, mutta, mutta, itse maalattu on aina itse maalattu eikä tehdasjälki ja mielestäni sen arvokkuus hiukan kärsii, tää on miun mielipide, mut kaunis on noin, ehkä olet vain vaihtelunhaluinen, ymmärrän senkin. T. Sirpa ( joka kir. sun faceen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sirpa, ja lämmin kiitos vielä faceviestistäsi.
   Totta, itse maalattuna näyttää varmasti kotikutoiselta, eikä se taida sopia tämän brändin tyyliin.
   Taitaa olla menossa vain joku vaihtelunhalu vaihe tosiaankin.. Taidan mennä kampaajalle ;)

   Poista
 4. Todella kaunis kylppäri! Mielestäni nuo kalusteet ruskeana antaa kivasti vähän särmää muuten vaaleaan sisustukseen. Mutta maku asioitahan nämä on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3

   Juu, kyllä se näin on. Minulla on vain joku kummallinen vimma maalata jotain mustaksi. Mitähän tähän sanoisi Freud ;)
   Kyllä se taitaa ruskeaksi jäädä, niinkuin edellisessä kommentissa tuli ilmi, niin itse maalattu on aina itse maalattu..

   Poista
 5. Voi, minusta tuo ruskea on todella kaunis! Nyt on paljon sisustuksissa harmaata ja mustaa, lienet saanut tartunnan...? Mutta kuten sanottu, makuasioita ovat, pääasia, että itse tykkäät ja viihdyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,
   Niin se taitaa olla, että olen saanut tartunnan, odotan että se menee ohi :)

   Poista
 6. Kaunis kylpyhuone. Mustaksi maalaaminen on kiva idea, en kuitenkaan lähtisi sitä tekemään näin kauniisiin ( hintaviin ) kalusteisiin. Nuo ovat klassiset ja ajattomat, musta kausi menee ohi ennenkuin huomaatkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Niinhän se on, että nyt on niin monessa paikassa sitä mustaa, niin että se jotenkin kummittelee takaraivossa. Taidan jatkaa vain ihailemalla muiden mustavalkoisia sisustuksia :)

   Poista
 7. Olen itse kanssa kova maalailemaan huonekluja. Minulla on olohuoneessa lasivitriini, joka on tumman ruskeaksi petsattu ja olen miettinyt sen maalaamista valkoiseksi ja kävin kovan kamppailun mielessäni sen kanssa. Sitten järki voitti ja jätin sen ruskeaksi, koska ajattelin, että itse maalattuna ei ole niin siisti, siinäkin on lasi ovia, jotka aika haasteellisia. Muuten meillä vaalea beigesävyinen sisustus. Ostin samanvärisen pöydän olkkariin, joka hiukan yhdistää. Laitoin kyllä pellavan sävyisen liinan, joka tuo sitä vaaleutta. Pöydän ympärillä pellavan väriset hupputuolit. Loppujen lopuksi ihan tyytyväinen olen, kun en alkanut maalaamaan. Ruskea on toisaalta aina ajaton ja kaunis väri. T; Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että jää minunkin olohuoneen vitriini maalaamatta, ihan laiskuuttani ;)
   Meidän vitriini on ehkä hivenen liian kerman/kellertävän värinen muuhun sisustukseen… maalaisin sen enemmän valkoiseksi, ja siinä ei haittaa, vaikka näyttäisi itse maalatulta.
   Mutta katsotaan, nämä ei kuitenkaan ole kovin vakavia asioita, maalaan jos maalaan ja kerkee kun kerkee!

   Poista
 8. Vielä palaan maalausasiaan. Olen vähän sellainen kanaemo, joka ottaa maailman murheet itelleen. Haluan vain auttaa ihmisiä. Sellainen tuli mieleen, että kosteassa tilassa itsemaalattuna maali voi ajan oloon alkaa irtoileen pinnasta, sitten eivät kyllä ole kauniit ja kalliit kalusteet menevät itse eestään. Mutta kuten sanottun jokainen tekee itse valinnat, mutta kun kysyit mielipidettä, niin tässä niitä nyt tulee. Käyn joka päivä kurkkimassa sivujasi, olen niin tykästynyt niihin. T; Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun olet mukana tässä minun pähkäilyssä, isolla sydämellä.
   Kyllä sen päätöksen tein eilen, etten maalaa.
   Niinkuin tuossa vastailin muutamiin kommentteihin, niin sitä mustaa on nyt niin paljon sisustuksissa, että se on minunkin takaraivossa kummittelemassa. Pitää kuunnella ja kunnioittaa talon sielua, eikä tähän taloon taida se musta sopia. Joskus, jos sisustan valkoista kivitaloa, niin ehkä sitten, ripauksena valkoisen seassa ;)

   Kiva, kun olet tykästynyt!

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.