23.9.2014

Nääs

Olin käymässä synnyinkaupungissani Tampereella, aika kului taas liian nopeasti, piipahtaessa tutuissa ja mieluisissa paikoissa. Tärkeiden ja rakkaiden ihmisten lisäksi vierailin kantispaikoissani.Päivä alkoi Pyynikin näkötornilta, sieltä saa maailman parhaimpia munkkeja. On aina saanut, lapsuudestani asti <3
Asuimme tässä hoodeilla, kun olin lapsi, ja täällä Pyynikin metsissä tuli juostua ja leikittyä. Tuttu havun tuoksu kirvoitti muistoja mieleen…

Kantriinassa oli jo vähän joulun tunnelmaa!Putiikki Rannalla, aina käymisen arvoinen paikka.
Maailman paras bouillabaisse. Sitä saa Kauppahallista, paikasta Ravintola 4 Vuodenaikaa. Käykää ihmeessä tuolla lounaalla, älyttömän hyvää ruokaa!Lopuksi vielä erikoiskahvit, viihtyisästä Kaffila -kahvilasta.


Lisäksi kävin heittämässä myyntiin muutamia vaatteita ja sisustustavaroita Radiokirppikselle, siellä käy hyvin kauppa. Sitten tein vielä ostoksia Culinaria keittiöelämää -kaupasta. Täydellinen päivä, rakas Tampere.10 kommenttia:

 1. Tampere on kyllä kiva kaupunki - siellä tuli aikoinaan käytyä paljonkin ja oli siitä vähällä tulla kotikaupunkikin - entinen kihlakumppani asuu siellä;) Ja tietysti on lasten kanssa aikoinaan Särkänniemet koluttu moneen monituiseen kertaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampere on ihana, joskus sieltä oli kova kiire "maailmalle"… ;)

   Poista
 2. Ihania juuri tuollaiset reissut vaikka aika loppuu aina kesken :) Katselin kanssa Putiikki Rannalla uutuksia, niin ihania kaikki taas.. etenkin uudet Ugg:t houkuttelee;) Mutta ehkä new yorkin reissulta sitten talvella, pitää vaan jaksaa odottaa! Oletko muuten käynyt paljon siellä, kokemuksia hotelleista tai vinkkejä shoppailuun? Ihanaa aurinkoista päivää sulle <3
  Hennah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hennah !
   Juu olen muutaman kerran käynyt, ja jos nyt menisin, niin ostaisin Uggit sieltä (tai kahdet), sitten Michael Korsin myymälästä laukun, Nikeltä jotkut mageet lenkkarit (tai kahdet), Club Monacolta pari vaatetta, Hollisterilta kotivaatteita, Sephoralta meikkejä ja Saks Fifth Avenuelta vielä jonkun hajuveden (sellaisen, mitä ei Suomesta saa).
   Hotelli kannattaa ottaa jostain aika ytimestä, ja siisti, muttei kannata panostaa huoneen kokoon ihan hirveästi, siellä tulee vain käytyä nukkumassa ;).
   Ihanaa viikon jatkoa sinulle <3

   Poista
 3. Voi että, Pyynikin näkötornin munkit!!! Niitä on ikävä <3 . Tampereelle nääs, koskahan sinne lähtisi. Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne munkit vaan on niin hyviä, ai että...

   Poista
 4. Tampere on kiva kaupunki. Asuin siellä opiskelu aikoina useita vuosia. Tykkään sun mustasta asusta ihan hurjasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, kiva kuulla, että sinullakin on historiaa Tampereella :) !
   Ja kaunis kiitos, syysvaatteissa on ihana olla <3

   Poista
 5. Oon käynyt Tampereella lukuisia kertoja, mutta nuo Pyynikin munkit on vieläkin testaamatta. Ehdottomasti pitää muistaa ensi kerralla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ehdottomasti täytyy! Ne on pakko kokea, ja mielellään monta kertaa :)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.