2.9.2014

Patvinsuo

Tänään ajelimme autolla noin 80km Patvinsuon kansallispuistoon. Otimme vähän rennomman reitin, ja käyskentelimme muutaman tunnin ajan polkuja ja pitkospuita. Tunnelma oli välillä kuin satumetsässä, ja aivan uskomatonta, että olimme ainoat siellä, ihmiset meinaan. Välillä kävelimme mäntymetsissä, välillä suoalueella ja Suomusjärveä ympäröivillä upeilla hiekkarannoilla, hyvin monipuolista maisemaa siis. Lopuksi kaiken kruunasi nuotiolla paistetut makkarat.Piti pysähtyä usein syömään taas mustikoita ja puolukoita.


Telkän pönttö.4 kommenttia:

 1. Kauniita supi Suomalaisia maisemia. Luonnossa mieli lepää ja sieltä saa niin paljon uutta energiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!
   Se hiljaisuus, tuoksut, värit, maisemat, tuulen ääni… Täyttä sielunhoitoa <3

   Poista
 2. Ihana tunnelma, taitaa olla päivälleen 12 vuotta kun olen tuolla patikoinut ja kourakaupalla puolukoita syönyt polun varrelta. Nuo hiekkarannat ovat niin upeat!
  Tuo vaakakuva metsästä (kolmas ylhäältä) on siis niin mahtava, männynrungot luovat pystylinjat ja erilaiset sammaleenvihreät ja männynrungon punainen ja harmaa tekevät upeita vaakalinjoja kuvaan. Tekisi mieli tehdä öljyvärimaalaus kuvasta tyyliin "Reidar Särestöniemi".
  t. Riikka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolla oli ihan niin kaunista, kuin olit kehunutkin!
   Juu, tuo kuva on kyllä vangitseva, vain luonto osaa tehdä jotain noin upeaa, väriä ja symmetriaa… Hyvä idea, teepäs jotain "Reidarimaista" tuosta kuvasta!
   <3

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.