23.10.2014

Hurmaava harmaa

Ihastuin täysin tähän Day Birger et Mikkelsenin huiviin, jonka ostin Zoom Design -liikkeestä. Huivi on 100% villaa, ja sopivan muhkean kokoinen.  Huivissa on täydelliset harmaan sävyt,  ja se sopiikin hyvin minun moneen harmaaseen neuletakkiin ja tähän syystakkiin myös.

takki Boss orange
farkut Diesel
saapikkaat Primeboots

Sanokoot muotiasiantuntijat ja värikonsultit mitä tahansa suomalaisten liiasta harmaan ja mustan  käytöstä, niin minähän käytän! ;)


4 kommenttia:

 1. Oijoi, hiplailin tätä huivia myös viime lauantaina ZD:ssa, tosi kaunis ja sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä niin ihana <3
   Kiitos.

   Poista
 2. Määenkestä, mikä ihana huivi!
  Pyh ja höh, sanokoot joku mitä hyvänsä, niin mun mielestä meille "pohjoosen kansalle" sopii just nuo luonnonläheiset, kiven, saven, mullan, viljan ja luonnon värit! Piste. Ajatellaan nytvaikka, miten kauniit värit saa ulos vaikka kalliosta tai jostain suomalaisesta liuskekivestä tai graniitista! Ne on meitä lähellä muutenkin, ympärillä luonnossa.
  Kaupungissa, missä neonvalot rätisee ympärillä ja ravintolat huutaa bilemusaa, voikin käyttää räväköitä värejä, kimallusta ja glitteriä, sinne se paremmin sopiikin myös ympäristön puolesta! Että ehkäenemmän kuin omaa kalpeaa naamanväriäni niin mietin sitä, että mikä on mun elinympäristö ja miten luonto on itseäni lähellä.
  Nooh, menipä syvälliseksi pohdinnaksi väripaletin vuoksi, heh.

  Anyway, huivi on ihana ja voit uskoa, ettähuomenna Stokiksen reissula bongailen näitä merkkejä sieltäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihana, kiitos <3

   Samaa mieltä! Siitä on tullut jo joku mantra, että "suomalaiset käyttää vaan harmaata ja mustaa"… Mitä sitten, käyttäkäämme, kun se meille ominaista on! Ja mun on hyvin vaikea kuvitella pukevani esim. punaista, keltaista tai oranssia takkia päälleni ihan tosissaan, paitsi lasketteluun ja urheiluun!

   Tuo multa, minkä mainitsit. Etsin kerran yhtä maalin sävyä, ja selitin, että sellainen multa, kuivunut multa perunan päällä sävy, niin myyjä katsoi ihan kieroon… Mutta hän oli vanhempi mies rautakaupassa, joten tämä visualisointi oli hänelle ehkä liikkaa ;). Mutta siis, se on ihana sävy, esim. sisustuksessa.

   Ja ihanaa reissua <3

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.