6.10.2014

Koti keskustasta

Olin tänään kylässä ystäväni luona Helsingissä. Ja taas se iski, himo muuttaa ytimeen, Helsingin keskustaan. Aikoinani olen siellä asunut, Merimiehenkadulla. Olemme mieheni kanssa viimeisen vuoden ajan pohtinut tätä asiaa, on punnittu ja mietitty… Kyllä se keskusta vaan houkuttelee edelleen.

 Ystäväni perheen asunto on täydellinen, koti on vanhassa kivitalossa, ja kun astut ulos, olet keskellä vilinää. Sisälle taas ei kuulu mitään ääniä ulkoa, eikä naapureista. Syynä on paksut seinät, ennen osattiin rakentaa. Heidän kotiin on tehty mittava remontti, kuvasin kuitenkin vain "fiiliskuvia". Ihana koti <3.
6 kommenttia:

 1. Jep! Tunnistan tuon kaipuun paremmin kuin hyvin. Varsinkin silloin kun ytimessä vierailee, kaipuu iskee päin naamaa. Onneksi ystävät ja kampaaja edelleen juoksuttavat tasaisin väliajoin sinne suuntaan. Talvisia parkkipaikkaongelmia kun muistelee, pahin kaipuu kaikkoaa.
  Terkuin entinen Korkeavuorenkatulainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo parkkipaikkaongelma on juurikin yksi niitä asioita, mitä puntaroimme. Kun se on haastavaa syksyllä ja keväälläkin, niin talven lumikinokset, jotka on ajettu parkkipaikolle kadun varsiin ei helpota asiaa … Muistan kyllä elävästi sen "korttelirallin", kun etsi paikkaa autolle… Huh.
   Mutta silti, kaipuu on kova!

   Poista
 2. Ymmärrän toisaalta koska itsellenikin välillä tulee se himo täältä merenrannalta takaisin Rooman keskustaan...mutta kyllä sun tulis monesti ikävä ihanaa patiotasi ja puutarhaa...ajattele ihania aamukahveja oman puutarhan rauhassa kyllä se on elämää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kun Helsingissä olis se meri myös…
   Mutta joo, ymmärrän, mitä tarkoitat. Aamukahvit, kesä, linnunlaulu, oma kuisti keinuineen kaikkineen <3, niin totta.

   Poista
 3. Onpa kaunis koti, talo on myös ulkoapäin upea. Missionin tyyny on aina niin silmiä hivelevä, tykkään kuosista myös vaatteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystäväni perheen koti on aivan mieletön, mutten viitsinyt räpsiä ja kuvata suuria kokonaisuuksia, vaikka sainkin siihen luvan. Minun lahjani valokuvaajana ovat vielä niin alussa, että en olisi tehnyt oikeutta kodille ;).
   Missionilla on kyllä kivat tekstiilit.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.