7.10.2014

Punaisen maton paikka

Tiedätte sen sisustusohjelman -Suomen Kaunein Koti- ?!! Ja kun siellä pyydetään asukkaita, jotka kotiaan esittelevät, laittamaan pienen pyöreän punaisen maton paikkaan, joka on kodin suosikki paikka/jossa on kaunein näkymä kodissa, tai ihan mikä vain inspiroi eniten omassa kodissa.

 Sain Marialta (At Maria's blogista) haasteen miettiä, mihin laittaisin itse tuon punaisen maton kotonani. Alunperin haaste on lähtenyt Luumutar -blogista.

1. Kuvaa kodistasi se paikka, johon laittaisit punaisen pyöreän maton, jos esittelisit kotisi ohjelmassa Suomen Kaunein Koti. Kuvaa ensin paikka, johon punaisen maton laittaisit.
2. Ota sen jälkeen kuvia eri suuntiin, voit sen jälkeen perustella valintasi.

Laittaisin maton tähän sohvalle, tähän minä tulen ensimmäisenä, kun olen herännyt ja keittänyt kahvit.
Laitan television päälle, ja katson aamu-Tvtä… Tämä näkymä on suoraan eteenpäin sohvasta.

Vasemmalla viistossa on nojatuoli ja rahi. Takkatultakin voi ihailla tästä sohvannurkasta.
Tältä näyttää, kun katselee sohvalta vasemmalle päin kotia. Meidän ruokailutila.
Ja tältä sohvapäätyyn oikealle puolelle. Yleensä makaan tässä pitkin pituuttani.No, sitten kun ne aamukahvit on juotu, ja vähän selailtu nettiä, niin alan touhuamaan päivän juttuja (jos minulla on siis vapaapäivä). Sitten, kun tulee ilta ja mies tulee töistä, niin urheilun ja syömisen jälkeen istahdamme molemmat taas tuolle sohvalle, ja rentoudumme tv:tä katsellen, kyllä tuo on meidän kodin lempipaikka. Punaisen maton paikka.
10 kommenttia:

 1. Ymmärrän valintasi. Todella kauniit näkymät. <3 Huomasin, että teillä taitaa olla sama takka kuin meillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina <3
   Ai on, kiva! Se onkin nätti takka!

   Poista
 2. Kaunista harmonista, ihanat vaaleat lämpimät värit on teillä. Itsekin pidän ja meillä onkin maanläheisillä sävyillä sisustettu asunto. Minä ajattelen näin, että talvella olisi varmaan kiva asua keskustassa ja heti kaupunki edessä, kun astut ovesta ulos, mutta, mutta, entäpä kesällä, kaipaisin niitä ihania aurinkoisia päivä omalla terassilla ja rilli-iltoja. kesä aamuisin kun herään, astelen ensimmäiusenä takapihan terassille ja juon siellä aamukahvit. kerrostaloissa kun ei ole kuin ne pienet parvekkeet. Itse olen niin laiska, että en aina viitsi lähteä rannalle tai muualle luontoon kauniina kesäpäivänä. En ole mikään viherpeukalo, mutta jotain pientä tykkään omalla pihalla puuhastella. Nämä ovat makuasioita. Me kokeiltiin rivitaloasumista sen helppouden vuoksi, mut ei ollut meidän juttu, kaipasimme väljyyttä ja omaa pihaa, sekä omaa päätäntävaltaa esim. jos halusit jotain tehdä asunnossa, kaikkiin piti kysyä ja hakea lupa, Ahdistavaa. Jokainen tekee niinkuin hyvälle tuntuu, mutta kaunis koti teillä on Kiitos kuvista. T:sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,
   On siinä puolensa ja puolensa. Ja jos(kun), joskus muutamme, niin ihan ytimeen ikivanhaan taloon. Niissä ei ole yleensä kyllä parvekkeita laisinkaan… No, mutta sittenhän menen Ursulaan tai johonkin kahville, ei sekään ole huono idea ;)
   Mutta nämä ovat kyllä kinkkisiä pohdintoja, ihan varmasti kaipaisi sitä tunnetta, kun avaa oven ja voi paljain varpain tepastella terassilla. Eikä tässä ole vielä mitään päätetty, pohdittu vain pää puhki...

   Poista
  2. Ja jos päädytte kerrostaloon keskelle kaupunkia ja se alkaa ahdistamaan ja kaipaa vapuden tunnetta esim ovet ulos auki kesäaamuna ja aamukasteien nurmikko ym. ym. niiiiin ainakahan on mahdollista palata takaisin omakotitaloon, jos ei ole niin voimakkaat tunnesiteet nykyiseen kotiin, että siitä raaskii lähteä. Itse ajattelen, talo on vain materiaa, koti on siellä missä me asutaan. Olemme itse rakentanut neljä omakotitaloa viimeisen viidennen ostimme sisustusta vaille valmiina, asuttu nyt vajaa vuosi. Mukalta tuntuu rivitaloasuminsen jälkeen. kaksi vuotta maltoimme rivarissa olla. T:Sirpa

   Poista
  3. Juuri näin,
   Ei se niin vakavaa ole, vaikkakin minulla on taipumusta tunteiluun ja luomaan siteitä ties mihin...

   Poista
 3. Kyllä Teillä on vaan niin kaunis koti <3

  VastaaPoista
 4. Love tuota punaisen maton paikkaa😃😃😃 Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 eikö vain, sinäkin olet siinä "ihaillut maisemia". ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.