9.10.2014

Täydellinen ruokakirja jouluun

Eilen alkoi Instagramiin putkahdella kuvia kirjan julkaisemistilaisuudesta. Aloin olla erittäin utelias, sillä kyseessä oli ruokakirja, ja kuten tiedätte; RAKASTAN ruokakirjoja. Ja mikä kirja, no joulunajan ruokakirja! Ja sitä ette ehkä vielä tienneet, että RAKASTAN joulua! Olin aivan täpinöissäni, ja kyselin, milloin kirja tulee kauppoihin, oli kuulemma tullut jo, eli tänään säntäsin sen heti ostamaan.

Nyt käsissäni on Teresa Välimäen ja Johanna Lindholmin aivan mielettömän kaunis, houkutteleva, visuaalisesti täydellinen ja ihana kirja. Tämä ei ole pelkästään jouluruokiin keskittynyt kirja, vaan koko talveen sopiva! Olen niin onnellinen!

Ja tiedoksi, kiikutin joulukoristeet takaisin yläkertaan, otin ne vain tähän rekvisiitaksi. Meinaan jos siellä joku jo sai slaagin, että nytkö tuo hullu laittaa joulua esille…
Kirjan kuvat ovat todella upeita, ne ovat valokuvaaja Laura Riihelän käsialaa. Sanoinko jo, että olen aivan täpinöissäni tästä kirjasta…

2 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanaa, että pidät minut kirjojenkin suhteen ajan tasalla:)...ryntään heti lauantaina stokkalle Akateemiseen katsomaan tuota ihanuutta...ainakin tuo yksi piparikuva antaa jo viitteitä kirjan tasokkaista kuvista ja varmasti resepteistäkin.
  Otan myös itse muutaman talvitunnelmia sisältävän keitto/joulukuvakirjan esille tuomaan joulu fiilistä.
  Joulukoristeet on niin parasta:)....itse hankin niitä aina joka Jouluksi muutaman uuden ulkomailta tai suomesta. Kohta se Joulu jo tulee ja pääsemme siis koristelemaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että tästäkin oli hyötyä :)
   Tän kirjan kuvat ovat niin kauniita, ja reseptit inspiroivia, todella upea kirja kaiken kaikkiaan.
   Mä tykkään myös ihan hullun paljon joulukoristeista, ja ostan myös joka vuosi muutaman uuden. Ulkomailta löytää kyllä upeita. Ai että ,nyt tulikin fiilis, että pakko päästä Kööpenhaminaan ennen joulua, se on täydellinen joulukaupunki(kin).

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.