15.10.2014

Zoom Design -kaikkea kaunista

Kävimme eilen ystäväni kanssa päiväretkellä upeassa ja kauniissa Zoom Design Sisustus ja Lifestytalossa, Asikkalan Vääksyssä (Lahden lähellä). Kun avasimme oven, niin vastassa oli huikea sisustusmaailma, sekä herttainen ja valloittava Natalia, sisustusmyymälän pitäjä.

Minne ikinä käntää pään, niin näkee mietittyjä kokonaisuuksia, ihania sisustustuotteita, vaatteita sekä kauniita yksityiskohtia, kaikkea kaunista. Liiketila on todella tyylikäs, hyvällä maulla tehty.

Joulua oli jo jonkin verran esillä, mutta muutaman viikon päästä oikein kunnolla, sitten aukeaa myös ovet vanhan liiketilan puolelle, ja liike näin ollen laajenee entisestään, oikea shoppailijan paratiisi siis! Tänne on ihan pakko tulla vielä ennen joulua, niin paljon jäi kutkuttamaan, ja muutama joulukoristekin on vielä saatava. Toki matkaan tarttui pari juttua jo nyt, mutta niistä lisää myöhemmin.
12 kommenttia:

 1. Minäkään en ole käynyt, mutta kannattaisi (ainakin siskoni mielestä) ja kuvista päätellen todellakin käymisen arvoinen päiväretki pitäisi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä! Aivan ihastuttava myymälä.

   Poista
 2. Siis ei ole todellista, täydellinen sisustuskauppa makuuni, ihania juttuja! Harmi kun niin kaukana meiltä. Kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus, jos olet "kulmilla", niin käy ihmeessä.

   Kiitos <3, todellisuus on vielä kuvia kauniimpi x100.

   Poista
 3. Maailman ihanin sisustuskauppa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Reetta vielä mukavasta seurasta. Oli se aivan mieletön kauppa, niin kaunis ja täynnä aivan ihania sisustusjuttuja ja vaatteita. Sinne pitää päästä uudestaan, jouluostoksille. Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi <3
   Juu, mennään uudestaan! Ehdottomasti.

   Poista
 5. Kauniin ja inspiroivan näköinen kauppa. Minun on niin pitänyt käydä tuolla mutta en ole vielä ehtinyt, ehkä nyt ennen joulua pääsisin vihdoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun on myös ihan pakko päästä vielä ennen joulua käymään tuolla. Niin kaunista ...

   Poista
 6. IHANA!!!!!! Pakko käydä joskus...ps. sä sovit sinne sisustukseen kuin nenä päähän (värit, tyyli, style,love...) :-) Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä olisin voinut jäädä asumaan tuonne.. Olihan siellä muhkea sänky, pedattuna ihanilla lakanoilla. Ja aivan mun tyylisiä vaatteitakin!
   Tuonnehan voidaan tehdä treffit <3

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.