6.11.2014

Asiatique ja State Tower

Illalla poikkesimme kesällä 2012 avatulla alueella Asiatique. Asiatique Riverfront on viihtyisä alue Chao Phraya -joen varrella. Kävelykatu on 300m pitkä, ja sen varrella on satoja myymälöitä. Alueella on myös taidenäyttelyitä, teatteri ja joenvarsiravintoloita.
State Tower


Illan huipennus oli drinkit State Towerin Sky baarissa. Aivan mielettömän upea kokemus. Hissi nousi 64 kerrosta ylös, aina 250 metriin asti. Näkymät olivat henkeäsalpaavat. Bändi esiintyi Sirocco ravintolassa illastaville (käsittääkseni maailman korkein ulkoilmaravintola), ja baarin puolella soi lounge -musiikki. Varvastossuissa tänne ei ole asiaa, eikä miehet shortseissaan pääse sisälle. Nämä samat portaat näkyvät neljänneksi viimeisessä kuvassa. 

6 kommenttia:

 1. Kuvailit aiemmassa postauksessasi lempikaupunkejasi sellaisilla adjektiiveilla, että kiinnostuin heti, mitähän ne lienevät? Itseeni kun kolahtavat samantyyppiset asiat. Toivepostaus tästä nousikin mieleeni.. Olisi tosi mielenkiintoista kuulla lempikaupungeistasi/ --kohteistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, niitä on vain muutama, missä olen käynyt, ja joista tykkään, enemmän olisi haaveissa… Ne, joissa olen käynyt ja rakastunut ovat Firenze, Bryssel, Geneve, Lontoo, Kööpenhamina (minun ihan ehdoton lempikaupunkini!) New York, Trondheim… Eivätkä siis mitään suurkaupunkeja kaikki.
   Ja joissa haluaisin käydä, Tokyo, Chicago, Pariisi (ihme etten ole käynyt), Berliini, Singapore, Rooma (ihme etten ole käynyt), sekä lukuisia pikkukyliä pitkin Italiaa ja Ranskaa… Norjan rannikko, New England, ei siis taaskaan välttämättä suurkaupunkeja.
   Kaupungit, jotka eivät kauheasti ole sytyttäneet, ovat Dubai, Miami ja tuo Bangkok...

   Poista
 2. Kyllä sä pääset upeisiin paikkoihin, ja saat siitä vielä rahaakin, heh. On kyllä hieno se pilvenpiirtäjä ulkoilmaravintola, mieletön. Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsen toki, mutta niinkuin sanottu, kaikella on kuitenkin hintansa, tarkoittaen väsymystä, raskasta työtä ja aikaerorasituksia...

   Poista
 3. Bangkok näyttää näissä kuvissa kovin erilaiselta kuin mun muistikuvissa - jopa houkuttelevalta. :) Tällä käsittämättömällä, ihmeellisellä kaupungilla on monet kasvot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, visuaalinen silmäni on kuvannut vain kauniita paikkoja ;)
   Ja pysyttelimme suht lähellä hotellia, sinne MBK:lle ja muualle hässäkkään ei todellakaan tehnyt mieli lähteä…
   Niinpä, ihana kamala Bangkok.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.