4.11.2014

Hello pool !

Tällä kertaa taas Thaimaassa, mutta nyt Phuketissa. Ja vanha kunnon "puuli", missä on monen monta päivää vietetty näiden vuosien aikana, kun olen lentänyt.

Ilma oli todella sateinen, kun aamulla saavuimme, mutta päikkäreiden jälkeen jo paistoi. Sitten syömään ja vähäksi aikaa rentoutumaan uima-altaalle. Heti, kun aurinko paistoi täydeltä terältä, oli todella kuuma! Huh hellettä taas! Huomenna Bankkariin taas, kuten viime viikollakin.
4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia ja voi kun pääsis lämpimään :))

  VastaaPoista
 2. I can feel the warmth <3 Oih, se tunne kun on niin kuuma suorassa auringossa, että on pakko pulahtaa uima-altaaseen...

  Just juttelin yhden työkaverin kanssa, joka viettää joka vuosi Phuketissa 6-8 viikkoa, että oli kuullut paikallisilta ystäviltään sateiden olleen taas poikkeuksellisia. Huh, toivottavasti sateet häipyy pian. Karussa muistissa on yksi reissu kolmen neljän vuoden takaa, kun oltiin perillä viikko ja vettä tuli 4 päivää vaakasuoraan ja oli kylmä! Viime reissullahan vettä satoi tasan minuutin ajan kahteen viikkoon :)

  Ihanaa, mä niin rakastan näitä sun reissupostauksia! Hyvää Bangkokkia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana,

   Oi kauheaa, tuo sade on niin kurja juttu… Viime talvena olin 5 päivää Krabilla, ja joka päivä satoi taukoamatta. Olin huoneessani melkein koko ajan, olo oli kuin olisin ollut sairauslomalla, makasin sängyssä kaiket päivät…huh!!!

   Kiva kuulla, että näistä reissupostauksista tykätään :)

   <3

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.