11.11.2014

Megalomaaninen teekuppi

Poikkesin viikonloppuna Tampereelle ajaessani Ideaparkin Gantin myymälässä. Siellä silmiini osui tämä suuremman luokan teekuppi, aivan ihana! Värejä oli muutamia, mutta tämä harmaa oli mielestäni kaunein. Pieni tähti mukissa ja teksti mukin sisällä olivat suloinen yksityiskohta. Aion juoda tästä vadista enimmäkseen kyllä kahvia… Mikään keräilyastiasto tämä ei ole, meidän talouteen riittää ihan tämä yksi. Vieraille tarjotaan teet ja kahvit vähän inhimillisemmän kokoisista astioista ;)Kuvat eivät aina kerro totuutta, mutta tämä on ISO.4 kommenttia:

 1. Ihana kuppi - ja olen sitä mieltä, että kahvikupin tuleekin olla iso! Omani juonkin suuresta mukista - mutta kyllä minäkin vieraille ne oikeankokoiset kupit pöytään katan;)
  Kivaa tiistaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Olin viikonloppuna vanhemmillani kylässä, ja huvitti juoda kahvia sellaisista normikupeista, ihan kuin olisin juonut nukkekodin astiastosta, niin se vain silmä tottuu omiin isoihin mukeihin. Meillä vieraille tarjotaan semi -kokoisista (Iittalan teema), muttei kuitenkaan sellaisista peruskokoisista kahvikupeista, mitkä mielletään kahvikupeiksi.

   Poista
 2. Instassa olikin jo ihana kuva tästä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä…
   Insta on kiva someväline :)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.