18.11.2014

Voimien keruuta

Tämä stoppi on mennyt samalla kaavalla, kuin aiemmatkin, joka vuosi -mikään ei muutu. Kuntoilua, syömistä ja rentoilua, voimien keruuta.

 Tämä elämä näyttää ulkopuoliselle tavattoman upealle, mutta on tässä omat harmituksensa; aikaeroväsymys, koti-ikävä, muuten vaan väsymys, kotona odottavat hommat, jotka haluaisi hoitaa nyt ja heti, eikä olla vain jouten toisella puolen maailmaa, tavattoman paljon poissaoloa kotoa (viikonloppuja, juhlapyhiä…). En kiellä, etteikö ole hienoa olla lämpimässä ja mukavissa hotelleissa… mutta kateellinen ei kannata kenenkään olla. Tämä on kuitenkin rankkaa ja kroppaa kuluttavaa työtä, jossa on lisämausteensa, sokerit ja suolat.

 Huomenna pääsen kotiin rakkaimman luo. Ihanan imelää ;)10 kommenttia:

 1. Ihania, inspiroivia kuvia ja ajatuksia. Niitä on ilo katsella ja lukea. Olet oikeassa siinä, että toiselle ei kannata olla kateellinen. Mikä yhdelle sopii, se ei sovi toiselle ja maailmassa on paljon työpaikkoja, jotka ovat kivoja ja mielenkiintoisia. Silloin, kun työstään saa voimaa, se näkyy ja on aina mieletöntä katsella motivoitunutta työntekijää. Oli se työ mikä tahansa. Työsi on varmasti raskasta ja ei sovi kaikille. Sinulle voimia siihen ja on oikeutettuakin, että saat palkkioksi fyysisesti kuluttavasta työstä noita rentouttavia, aurinkoisia päiviä maailmalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi, minulle tuli siitä hyvä mieli :)

   Poista
 2. Voin ehdottomasti kuvitella plussat ja miinukset ja varsinkin jos on parisuhteessa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä ikävä on välillä kova, mutta sitten on taas niitä vapaapäiviä kotona <3

   Poista
 3. Näistä sun kuvista tulee ihan mieli aurinkoon ja lämpöön täältä pimeästä Suomesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin saat virtuaaliaurinkoa ja lämpöä ;)

   En enää muistakaan millaista on viettää pitkä syksy ja talvi pimeydessä… Olen kuitenkin jo yhdeksättä talvea tässä työssä.

   Poista
 4. Kuinka pitkä tuo stoppi on esim. Thaimaahan lennettäessä? Entä Kanarialle? Manner-Eurooppaan ilmeisesti lennetää ees-taas-systeemillä?
  Voisitko selventää noita käyntänteitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Kaukomailla ollaan noin neljä vuorokautta, Kanarialla yksi yö, Välimerelle asti lennetään "ees-taas" systeemillä.

   Poista
 5. Työ kuin työ on joskus puuduttavaa. Jokaisessa työssä on omat hyvät ja huonot puolensa. Työsi kuulostaa kivalle ja näkee paljon maailmaa vai ovatko vuodesta toiseen aina samat maat kyseessä mihin lennätte. Työsi voisi olla sinkulle hieno homma, mutta uskon, että varmasti koti-ikävä väliin voittaa, kun on mies kotona. Kaikenkaikkiaan kuitenkin asiakkaasi ovat juhlatuulella ovathan menossa lomalle ja varmaan se fiilis jotenkin tarttuu teihin lentohenkilökuntaankin. Ei varmaan eläkeläisenä ehkä tee mieli ulkomaille, sitten onkin hyvä siirtyä kotimaan matkailuun. Ihania kuvia olet laittanut. T;Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :)

   Aikalailla samat paikat on tullut koluttua, mutta se aurinko, lämpö ja värit jaksavat ilahduttaa aina! Niin, ja yksi tämän työn ihanuuksista on juurikin matkustajat, ja heidän kanssa höpöttely.
   Niin, enpä tiedä mihin elämä vielä vie, että jääkö tästä ammatista joskus eläkkeelle vai tekeekö vielä jotain ihan muuta. Tai vaihtaako vielä monta kertaa ammattia, aikaa kyllä on!

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.