11.12.2014

Illan rauha

Oli taas mielenkiintoinen yö tuo viimeyö, nukahdin keskiyön aikaan ja heräsin 02, olin valveilla kuuteen asti ja kuudesta keskipäivään asti taas nukuin. Voihan sen toki tuolla tavalla pätkissäkin tehdä, mutta kivempi olisi nukkua putkeen…

Iltapäivästä iltaan asti nautin uima-altaalla olosta, ja erityisesti pidän hetkistä ihan aamulla tai illalla, kun ei ole paljoa muita ihmisiä, ja vallitsee rauha. Kunnes iso kiinalais -porukka hyppäsi altaaseen ja huusi minkä pystyi! Se siitä rauhasta.

Viikonlopuksi pääsenkin taas kotiin sanomaan MORO rakkaalle miehelleni ja pesemään pyykkiä, kunnes taas ensi viikon alussa olisi paluu takaisin Thaimaahan.
Jäätävä katse huutavalle porukalle ;)
10 kommenttia:

 1. Kivan rusketusen saat taas, joskin ei se helpolla tule. Edestakaisin reissaamista unirytmin kustannuksella. Hyvää kotimatkaa tänne kaamokseen jossa aurinkoa ei juuri näy. T. Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, rusketus tulee jos tulee, oleskelenhan kokoajan varjon alla… Pääasia, että saa nauttia valosta ja lämmöstä :)

   Poista
 2. Voi huoh kun mun kommentit aina katoaa, en tajua. Yritetääns taas :) Just unohduin selailemaan omia reissupostauksiani ja tulipa hirveä matkakuume, ja haave jostain lämpimästä, aurinkoisesta matkakohteesta. Ja sitten näin tämän sun postauksen... huoh! Kuulostaa ja näyttää just siltä mitä täällä kotimaassa kaipaa tällä hetkellä. VALOA! Aurinkoa! <3-terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana <3
   En tajua miksei sun kommentit tule, paitsi tämä kyllä tuli…

   Onhan tuo aurinko aivan mieletön valoilmiö :). Ja tämä pimeys Suomessa ihan käsittämätöntä… Miten voi edes olla näin harmaata ja synkkää...

   Poista
 3. Nuo aikaerot ja rytmit taitavat olla ärsyttävintä ammatissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ovat aika heviä kropalle.
   Mutta jaksaa sitä, kun rakastaa itse työtä ja sitten saa palkinnoksi vielä tällaisia lekottelupäiviä ;)

   Poista
 4. Ihanaa, mutta voisko tällaiset allaskuvat nyt tän pimeyden keskellä kokonaan lento-emolta kieltää, tai pistää johonkin estoon :)))
  Oot kyllä onnen Reetta että pääset työn puolesta nauttimaan tosta lämmöstä ja valosta aina välillä! Olisin aikoina hakeutunut samaan ammattiin jos olisin saanut jalkoihin vähän enemmän pituutta. Tänä päivä pituus jo riitäis, mutta ikä este :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) :) !!! Koita kestää maaliskuuhun asti näitä allaskuvia !!

   Juu onhan tämä tämän työn ehdoton plussa, että pääsee näkemään aurinkoa ja tuntee iholla lämmön. Auringonpalvojaksi minusta ei ole, mutta varjon alla on ihana pötköttää, ja kummasti se tarttuu se väri varjonkin alla.

   Hei, ei mikään este!!!

   Poista
 5. Moro moro! Täällä ehkäpä samassa kohteessa kanssasi ollaan? Yhdessä kuvassa näyttäisi olevan tuttu talo Patongilta....ihanaa lomaa vietellään, mutta tunnistan myös tuon melskaavan kiinalaisporukan meidänkin hotellissa...ehkä matkaan seuraavan kerran rauhallisempaan kohteeseen, mutta edelleen thaimaan lämpöön:)).
  Ihanaa Joulun odotusta....terv. Jouluksi kotiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ollaan oltu ;)

   Nyt olen kotona, ja ensi viikolla taas Thaimaahan.

   NAUTI <3, vaikkakin kiinalaiset mölyää….

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.