2.12.2014

Putipuhtaaksi

Minulta on kyselty kasvojenhoitorutiineistani. Käyn HydraFacial hoidossa kolmen kuukauden välein, se puhdistaa tehokkaasti ihohuokoset ja kirkastaa ihon. Aiemmin kävin mekaanisessa ihonpuhdistuksessa, mutta minusta tuntui, että naama oli turvoksissa ja kirkkaanpunainen pitkään sen jälkeen, ja se sattui niin että kyyneleet valuivat silmistä. HydraFacial puhdistaa tehokkaasti, muttei satu lainkaan, se tehdään nimittäin hellävaraisena laitehoitona.

 Kotihoitona puhdistan ihoni joka päivä, vaikken käyttäisi meikkiäkään, niin silti puhdistan. Pari kertaa viikossa kuorin ja käytän kosteuttavaa naamiota.

 Tässä ovat minun luottopuhdistusaineet päivittäiseen puhdistukseen.

Ensin puhdistan silmämeikin (jos minulla silmämeikkiä kyseisenä päivänä on ollut, kotipäivinä en käytä) Lumenen waterproof eye make up removerilla, vaikken käytäkään vedenpitävää ripsaria aina, niin on tämä mielestäni silti paras aine silmämeikinpoistoon. Sitten pesen kasvot Cliniquen vaahtoavalla puhdistusaineella, paras ikinä! Ollut käytössäni jo 15 vuotta. Tulee oikein natisevan puhdasta jälkeä, kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Lopuksi käyn kasvot läpi kasvovedellä, oikein kelpo tuote on tämä Lumenen kasvovesi. Turha laittaa suurta summaa kasvoveteen, sitä kun kuluu päivittäin, aamuisin ja iltaisin.
6 kommenttia:

 1. Nuo Lumenen jutut on kyllä ihanat ja silmämeikinpoistoaine todella hyvä.

  Tunnelmallista tiistaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenella on kyllä hyviä tuotteita! Ja se uusin meikkivoide, voi jestas on hyvä.

   Ihanaa tiistaita <3 ja huomista keskiviikkoa!

   Poista
 2. Oletko muuten kokeillut Cliniquen kasvovettä ja tykkäätkö siitä? Mä olen käyttänyt noita Cliniqin tuotteita kanssa vuosia, mutta myös vuosia sitten. Olen vallan unohtanut ne, täytyykin seuraavaksi ostaa niitä. Oli ne kyllä niin ihania, tuli niin puhdas tunne. Ja täytyypä kokeilla tuota Lumenen silmämeikin puhd.ainetta myös. Sulla on kyllä heleä iho. Pitäisköhän minunkin mennä tuohon HydraFacial -hoitoon? Ainakin ihoni kaipaisi kosteutta. Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kokeillut Cliniquen kasvovettä, mutta oli liian voimakas ja kuivattava minulle.

   Kokeile ihmeessä HydraFacial, niillä on mielestäni myös superkosteuttava hoito… Kaikki siis kosteuttavia, mutta spesiaalikosteuttava ;)

   Poista
  2. Moi! En halua tyrkyttää, mutta Mary Kayn Oil free Make up Remover on ehdoton silmämeikin poistoaine. Erään testin voittajakin, jossa oli moni huipputuote mukana. Ei ärsytä tai kirvele, pillolinssikäyttäjillekin tai ripsenpidennykset omaaville sopiva, sillä se ei liuota liimoja. Ja mikä parasta, se poistaa tehokkaasti kevyellä painalluksella (ei tarvitse hangata) Ihan ehdoton! Kokeilepa joskus ;)

   Poista
  3. Kiitos vinkistä, täytyy toki kokeilla!

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.