14.12.2014

Riisipuuro, I love you!

Keittelen riisipuuroa jo marraskuusta lähtien, en päivittäin (jo työnikin takia), vaan kerran viikkoon. Olisi sääli syödä niin täydellistä puuroa ainoastaan jouluaattona. Joulun pyhien jälkeen sen voikin taas unohtaa, kunnes seuraava marraskuu koittaa.
 Keitän puuron aina punaiseen maitoon, ja puuron kanssa tarjoilen kanelisokeriseosta ja luumukeittoa. Puuron keittämistä on kummasti helpottanut haudekattila, jonka ostin pari vuotta sitten. Ei tarvitse koko aikaa sekoittaa ja vahtia, ettei vain pala pohjaan. Täydellinen puuronkeittäjän kattila siis. Melkein söimme kaksistaan litraan keitetyn puuron, no kun se vaan on NIIN hyvää!














Rauhallista kolmatta adventtisunnuntaita.










6 kommenttia:

  1. Riisipuuro ON hyvää :D Pitäiskin ostaa sellanen haudutuskattila. Mä teen aina uunissa. Ja se ei oo kyllä läheskään niin hyvää kuin haudutettu puuro. Mekin syötiin just lounaaksi riisipuurot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi haudutuskattilaa, keitän kaikki puurot aina maitoon, niin ei tarvitse sitten vahtia silmä kovana puuroja.
      Se on kyllä totta, että uunissa tehty ei ole ihan yhtä hyvää, mikähän siinäkin on…

      Kiitos, kun kommentoit <3

      Poista
  2. Jos tuo kello olisi pikkasen vähemmän vinkkaisin tuolle minun murulle riisipuurosta :)
    ihana postaus :) nami nami <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Teette sitten joku muu päivä riisipuuroa, on se vaan niin NAM NAM.

      <3

      Poista
  3. Kaunista... Teetkö myös luumukeiton aina itse vai onko jotain hyvää valmista?

    JM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,
      Joskus jos olen viitseliäs, niin teen. Muuten ostan Valion luumurusinakeittoa, on kyllä ihan hyvää.

      Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.