10.12.2014

Same Same but Different

Saavuimme Thaimaahan tiistaina aikaisin aamulla. Päätin ottaa lennon jälkeen suihkun ja muutaman tunnin unet, ja sitten jatkaa päivää normaaliin tapaan, että pääsee heti tähän rytmiin. No, siinähän kävi niin, että päiväunet venähtivät 7 tuntisiksi ja päivä oli tavallaan menetetty. Minua alkoi väsyttää uudestaan kymmeneltä illalla, ja nukahdinkin taas. Sitten heräsin 02 yöllä, enkä saanut enää unta sen jälkeen, en ollenkaan.

 Minulla oli tarkoitus mennä aamulla salille, mutten uskaltanut puolitolkkuisena mennä. Joten odotin aamupalan alkavaksi ja sitten menin uima-altaalle klo yhdeksän maissa. Uima-altaalla oli kyllä aivan ihana tunnelma, oikea feng shui tunnelma, ei ketään muuta, hiljaista ja niin kaunista. Päivä sujui lueskelemalla naistenlehtiä ja nauttiessa lämmöstä. Siis samalla tavalla kuin aina ennenkin, same same but different.Hei, mitä silmäni näkevätkään! Harmaata ;)

Täälläkin on jouluvirittelyt käynnissä.
4 kommenttia:

 1. harmaata näkivät minukin silmäni ennenkuin poikkesin tänne blogiin ;)
  kiitos pirstyksestä tänne kotimaan harmauteen <3

  kivaa työviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Heips taas! Siis tarkoitin ,että näissä kuvissa näyttäisi siltä, että ollaan mahdollisesti samassa paikassa tuon korkean rakennuksen perusteella? Aurinkoa ja lämpöä riittää. Ihana työmaa sinulle;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ymmärsin mitä tarkoitit :)

   Nyt olen kotona, mutta ensi viikolla taas Thaimaa kutsuu, tällä kertaa Krabi.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.