4.1.2015

Instagram viikko

Vuosi vaihtui, ja viikkoa on vietetty taas kotona sekä Thaimaassa. Nämä asiat pysyvät ainakin samana myös 2015!
Tämä oli se kova pakkaspäivä, lojuin pyjamassa koko päivän.
Köpiksen tuliainen, ihana hajuvesi. Ostan reissuilta usein 
sellaisia tuoksuja, mitä ei saa Suomesta.
Edellisen postauksen "päivän kostyymi" ylhäältä kuvattuna.
Yhdet mun lempiraaka-aineista ruoanlaitossa.
Happy New Year!
<3
Uudenvuodenpäivä alkoi vihersmoothiella.
Ja seuraavana päivänä oltiinkin jo toisella puolen maailmaa.
Uneton Thaimaassa :(
Nam nam.


Mukavaa sunnuntaita!10 kommenttia:

 1. Oon niin kateellinen, noista thaikkuruuista, auringosta ja kauniista vartalosta. Ei mulla muuta, hih. :) Iloista sunnuntaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no kiitos <3

   Mukavaa viikkoa sinulle ihana :)

   Poista
 2. Ihanaa katsella aurinkokuvia täältä Suomen pakkasista käsin. :) Kuinka pitkään viivytte Thaimaassa aina kerrallaan?
  Ihanaa vuoden jatkoa!
  t. Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ulla,
   Kiitos kommentista, olemme keskimäärin noin kolme yötä kaukokohteissa (minulla se nyt on tätä Thaimaata näköjään vain). Ja Kanarian kohteissa yksi yö. Välimeren lennot menevät samaan syssyyn meno ja paluu, eli ei yövytä niissä.

   Onnellista vuoden jatkoa sinulle!

   Poista
 3. Voi sinä onnellinen! Saat vaihtaa maisemaa ja pääset säännöllisesti lämpimään ja aurinkoon. Onnentyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä saa olla onnentyttö juu, tämä on haaveammattini, mutta kovan hinnan saa maksaa tästä leppoisasta menosta; jatkuva väsymys, koska monet yöunet jää väliin yölentojen takia kuukaudessa, aikaeroväsymys, ikävä rakasta miestä… Mutta, ammatinvalintakysymys, eikä tämä ole jatkuvaa ruusuilla tanssimista, vaikka se siltä näyttääkin. Näytän blogissa vain sokerin. Onnellinen saan kyllä olla, että saan tehdä rakastamaani työtä.

   Kiitos kommentista <3 ja hyvää tätä vuotta!

   Poista
 4. Ihan uteliaisuudesta ammattia kohtaan... Meneekö kohteissa vietetty aika ns. omaan piikkiin eli onko se vapaa-aikaa, jolta ei korvata muuta kuin majoitukset? Vai tuleeko näistä päivärahoja tai muuta? Omassa työpaikassa saan olla kiitollinen fiksusta esimiehestä, jonka kanssa on sovittu että matkapäivinä työaika ei voi mennä ainakaan miinukselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips,
   Nämä ovat meidän työmatkoja, joten majoitus tarjotaan sekä saan päivärahaa. Päiväraha on "korvaus ruokailusta ja elinkustannuksista, jotka palkansaajalle aiheutuu työmatkasta".

   Poista
 5. Olisi kiinnostavaa kuulla vinkkejäsi siihen, miten jaksaa pitkiä lentoja :) tietenkin sulla eri näkökulma asiaan, ku oot töissä lennoilla, mutta jotain vinkkejä matkustajille? Itse en ainakaan nauti noista pitkistä lennoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se totta on, että kun tekee töitä noilla kaukolennoilla, niin aika kuluu nopeasti! Ja kun itse reissaan matkustajana, niin otan mukaan kasan lehtiä, kirjan ja pukeudun mukavasti ja lämpimästi sekä pakkaan mukaan koneeseen lämpimän ihanan shaalin, johon voi kietoutua. Pakkaan mukaan myös niskatyynyn ja silmälaput, sekä käsivoidetta ja suihkutettavaa kasvovettä. Olen erittäin hyvä nukkumaan koneessa, joten aika kuluu silloinkin hyvin ;)
   Pyrin aina mieheni kanssa reissatessa ostamaan exit paikat, tai paikat jotka ovat tilavammat, silloin on helppo liikutella jalkoja sekä nousta helposti ylös vaivaamatta muita ympärillä. Jalkoihin on hyvä saada välillä liikettä.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.