23.1.2015

Kyllin hyvä

Kylli Kukk on ollut aina suuresti ihailemani ihminen. Hänestä huokuu sellainen lämpö ja lempeys, jota harvalla on. Ja en ole edes tavannut häntä henkilökohtaisesti, vaan nähnyt joko lehdissä tai televisiossa. Mikähän energia hänestä välittyykään livenä!!! Joten, kun hänen kirjansa ilmestyi, niin pakkohan se oli saada.

Kirjassa on paljon jo oivaltamiani asioita, mutta myöskin minulle aivan uusia venytysharjoituksia ja hyödyllisiä hengitystaktiikoita rentoutumiseen.
Kirjan luettuani minulle vahvistui myöskin taas tunne siitä, kuinka tärkeää on olla armollinen itselleen. Ei piiskata itseään urheilusuorituksiin, vaan lempeällä otteella harjoittaa urheilua, nauttia siitä mitä tekee. Ja ruokaan minulla on ollut aina terve suhde. En ikinä soimaa itseäni herkuttelusta, vaan onnittelen itseäni esim. suklaalevyn jälkeen. "Hyvä Reetta, ansaitsit taatusti tuon suklaalevyn, jonka juuri söit." Tarkoitan, että jos minun esim. tekee mieli syödä suklaalevy tai purkillinen jäätelöä, niin taatusti sen syön, ja jos sen jälkeen vihaisin itseäni, niin olisinhan aivan idiootti. Ja kun tälläisia himotuksia ei kuitenkaan tule päivittäin, eikä edes viikottain, niin siinä ei todellakaan ole mitään vaarallista.

Tällaisia asiota tuli tänään pohdittua:
Rakastakaa ruokaa jota syötte, niitä herkkujakin. Olkaa lempeitä itseänne
ja muita kohtaan. Älkää pinnistelkö hampaat irvessä tulokset mielessä,
vaan hymyillen ja onnellisena toimivasta kehostanne. Rakastakaa vartaloanne."Darkness cannot drive out darkness;
only light can do that.
Hate cannot drive out hate; 
only love can do that."
<3

8 kommenttia:

 1. Omg ja aargghhh voi mahoton tuota maisemaa, missä Kyllin kirja. Täällä vaan on nyt niin pirun pimeätä. .) Kylli huokuu sellaista kauneutta ja hyvää oloa, ettei ole tosikaan. <3 Niin kuin sinustakin Reetta. <3 Ihania lukihetkiä siellä ihanissa maisemissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mahoton kuinka ihana kommentti <3
   Kiitos kauniista sanoista.

   Poista
 2. Voi mahoton kun tuo ensimmäinen kuva on niin kiva ja ihana postaus muutenkin. Haluan tuon kirjan. Lähdin viime viikolla Jenkkeihin ja mietin, että miten ihmeessä selviät jet lageista. Mulle Jenkkeihin meno on ihan kamalaa. Takaisin kotiin sopeudun hyvin nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana,
   No, sepä tässä onkin, että ei näistä jet lageista oikein selviäkään… Elää vähän kuin kokoajan sellaisessa sumussa, keväällä helpottaa, kun kaukolennot loppuvat kesäkaudeksi ;)

   Poista
 3. Voi tuo kirja kuulostaa hyvältä! Ja nämä kuvat. Thaimaassa 3 vuotta asuneena kouraisee aina mahanpohjasta kun näitä katselee. Sawasdee kha vaan ja nauti! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivasta kirjavinkistä // olen heikkona näihin ns. hyväolon kirjoihin!!

  ihanat kuvat jälleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylli on niin ihana.
   Kiitos, kun on kuvassa turkoosia ja vettä, niin ei voi epäonnistua ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.