17.1.2015

Päivän asento on vaakataso

Eilen illalla tulin Thaimaan lennolta kotiin rättiväsyneenä. Lumiaura oli ajanut meidän ohi ajaessaan valtavan kinoksen sisääntulon eteen, ja sitä sitten univormu päällä lapioimaan sivuun. Ja koska keli oli muuttunut suojasääksi, oli lumi järkyttävän painavaa. Mies oli lähtenyt torstaina työreissulle, eikä näin ollen ollut kotona auttamassa lapioinnissa, ja muutenkin hän oli viettänyt "aikamiespoikaelämää" ollessani reissussa, ja keittiössä oli kaaos. Astioita oli likoamassa tiskialtaassa, ja roskis haisi ulko-ovelle asti. Yleensä Mr V on erittäin säntillinen ja siisti, mutta nyt on yrittäjän elämässä suuria juttuja menossa, niin paukut ei riitä kotijuttuihin. Se on täysin ymmärrettävää.

Viikonlopun aion viettää vaakatasossa tuossa divaanilla, ja rötvätä pyjama päällä. Parasta. Päivän liikunnat kyllä suoritan, ettei tule makuuhaavoja ;).


päivän kostyymi
Muistakaa tämän päivän ajan vielä osallistua arvontaan. Koska en ole mikään
hakkeri, niin suoritan arvonnan paperilappusilla, joita olen jo leikannut ja 
kirjoitellut teidän nimimerkkejä niihin. Ja voi kurjuus, kun nyt jo tekee 
surulliseksi, etten voi teitä kaikkia arpoa voittajaksi….
8 kommenttia:

 1. Mulla on vähän sama juttu usein edessä, kun työreissuilta palaan; no, ei lumikinoksia, koska isäntä on kylä kotona, mutta lievä kaaos on yleensä vastassa. Pikkuhiljaa porukat on oppineet, että ainakin eteinen ja keittiö/olkkari on syytä siivota ennen äidin kotiintuloa, koska silloin vältytään ulko-ovella alkavalta läksytykseltä ;) Juu, mutta itsekin ajatellut, että hyvä kun omilta töiltää ehtii lapsille ruuat laittaa, niin äkkiähän ne muut jutskat on siivottu. Lapsetkin alkaneet oppia, että takit VOI laittaa kaappiin ihan ilman huomauttamistakin.. ainakin joka toinen päivä, heh.
  Mulla kans tämän päivän liikunnat liikuttu, salilla killeri jalkatreeni, kaupassa käyty ja NYT meinaan istahtaa koneen ääreen, katsoa Pukumiehiä Netflixistä ja juoda kupillisen kahvia. Aah, ihanuutta! Ei se muuta tarvitse. Tai no, suklaahan siihen kuuluisi, mutta yritän vältellä.
  Kivaa lauantaita sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä sitä itseltäkin jää joskus joku vaate tai astia väärään paikkaan "roikkumaan"… Mutta hajuherkkänä ihmisenä (siis pahojen hajujen suhteen) ainakin pitää tuoksua puhtaalle ja hyvälle.

   Poista
 2. Meillä pukkaa aina kaaosta krittiössä jos olen poissa, koska mies ei tiskirättiin koske vaan pyyhkii kädellä murut ja voit pöydiltä, argh..täälläkin on kuntoilut suoritettu ja nyt vaakatasoon. Hyvää illanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka mieheni suht siisti onkin, niin kyllä täällä aina reissuilta tullessani on aistittavissa pientä kaaosta.. Sängyn vieressä kasa vaatteita, ja likainen paistinpannu liedellä… Mutten naputa, en ole naputtajaluonne ;)

   Poista
 3. Oi miten kaunista teillä. Tykkään valkoisesta ja harmaasta yhdessä, täydellistä :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa täydelliseltä päivältä! Mistä se johtuu, että tiskirättiin on niin vaikea sattua ;)
  Meilläkään nämä miespuoliset eivät siihen koske. Tiskikoneen he täyttävät mutta sen tyhjääminen onkin sitten eri asia?

  rentoa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tiskikoneen meilläkin mies osaa täyttää, mutta kun kone on työnsä tehnyt ja valmis tyhjennettäväksi, niin ei… Astioita alkaa sitten kertymään tiskialtaaseen, kun koneessa on puhtaat astiat. just ;)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.