5.1.2015

Thaimaa, sama virsi

Minulla ei ole mitään uutta mullistavaa näiltä Thaimaan stopeilta. Sama virsi, päivästä toiseen. Uima-allaselämää, loikoilua varjon alla, lukemista, syömistä, kuntosalia, syömistä ja jalkahierontaa. Näin se menee, joka päivä, mikään ei muutu.
 Ensimmäisinä vuosina sitä mentiin rannalta toiselle, katsastettiin kaikki paikat ja oltiin uteliaita. Nyt ei kertakaikkiaan jaksa, on niin mukavuudenhaluinenkin, että vessat täytyy olla lähellä ja huoneessa on kiva päästä piipahtamaan jos haluaa. Tai ainakin tietoisuus, että siellä voi käydä piipahtamassa milloin haluaa riittää. Näillä mennään. Joudutte nyt tyytymään näihin samaa kaavaa toistaviin kuviin, toivottavasti ne tuovat teille ripauksen sitä lämpöä ja fiilistä, mikä täällä vallitsee.


Mango with sticky rice on minun suosikki jälkiruoka täällä Thaimaassa.


12 kommenttia:

 1. Kyllä nuo kuvat tuovat ripauksen lämpöä tänne Pohjolan kylmyyteen..hrrrrr. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kelpaa, sama uima-allas ja samat ruoat ;)
   Kiitos <3

   Poista
 2. Onnekas sinä kun pääset välillä nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Ja KYLLÄ, kuvasi lämmittää ja tekee myös kovan matkakaipuun ;)
  Ihanaa uutta vuotta sinulle Reeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ja matkakaipuu on ihan kiva fiilis…

   Kiitos. Onnellista uutta vuotta sinulle myös!

   Poista
 3. Kyllä ne lämmittävät - onneksi varattiin juuri matka maaliskuulle / on jotain mitä odottaa ;)

  Kivaa viikkoa ja kyllä sinäkin sieltä tänne Pohjolaan tulet jossain vaiheessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihanaa, teillä on matka tulossa!

   Tätä vastausta kirjoitan nyt Pohjolasta ;). Onpa täällä kylmä….

   Poista
 4. Kuinka kauan olet aina yhdessä kohteessa?? Oih, kuulostaa ihanalta mutta varmasti välillä olisi mielellään kotona :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana, kaukokohteissa olemme keskimäärin kolme yötä, Kanarian kohteissa yksi yö. Kesälennot tehdään samaan putkeen, meno ja paluu.

   Poista
 5. Mitä ihanaa ruokaa kätkeytyy tuohon ananakseen? Näyttää herkulliselta. Ja toinen kyssäri; millainen on tuo opas energiseen elämään hormonitasapainolla? Kantsisko lukaista? Täytyy muuten sanoa, että nuo kuvat täkäläisittäin varsin eksoottisista kukista ja kasveista vievät tehokkaasti aatokset lämpimään täältä pohjolan perukoilta.... <3 Vaikka muistan että valitinkin ainaista Thaimaassa notkumista aikanaan, tekisi hyvää jokaiselle piipahtaa siellä ainakin
  kerran pari pimeän aikana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana <3

   Ananaksessa on paistettua kanaa, tuoretta ananasta, paprikaa ja kuivattuja hedelmiä, sekä jogurttikastike. Nam!
   Tuo kirja on huippu, Kaisa Jaakkola kirjoittaa selkeästi ja sillä tavalla että ymmärtää, ei mitään "munkkilatinaa" siis. Todella mielenkiintoinen opus.
   Niinkuin tiedät ja muistat, tällä ammatilla on puolensa ja puolensa. <3

   Poista
 6. Kaikkeen tottuu ja kaikkeen tylsistyy. Eri näkövinkkeli täältä katsoessa kun pakkanen puree ja ruokakin on makaronilootaa. :) Tunnelmallista loppiaista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkeen tottuu kyllä. Mutta edelleen nautin suunnattomasti siitä lämmöstä ja valosta sekä olemisen sietämättömästä keveydestä. Olen kiitollinen, että saan tehdä tätä työtä.
   Hih, mua naurattaa tuo makarooniloota :D (se on kyllä hyvää!)

   Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.