6.2.2015

Silkkimekko, must have

Taas on lempimerkiltäni By Malene Birger, ilmestynyt kevätmallistoon aivan ihana silkkimekko! Niin täydellinen makuuni. Silkki on materiaalina kiva kesällä, ja muulloinkin.
Minusta on tullut kyllä oikea materiaalikyylä, ja huomaan tutkivani materiaalilappuja vaatekaupassa ennen hintalappua. Tekokuidut saavat jäädä kauppaan, toki poikkeus vahvistaa säännön ;). Tämä mekko on kuitenkin 100% silkkiä.
Ja tämä laukku…. <3Mites muuten tämän daamin hiukset, eivätkö olekin täydelliset!?  Todella
naiselliset, mutta silti rock, tykkään!!! Ps. Ihanat kengätkin…
Kaikki kuvat By Malene Birger

10 kommenttia:

 1. Ihan mieletön mekko !!!!

  Tiedätkö, että Malene Birgerillä on tällä hetkellä paitiksia myös polyesteristä. Tämä minun kamu Carola, joka myy liikkeessään Malenen tuotteita, kehui sitä heidän laatuaan. Carolalla oli aikaisemmin periaate ettei mitään tekokuituja mutta kuulemma tämä Malenen laatu on tässäkin hyvä. Eli pese ja laita henkarille kuivumaan // ei tarvitse silittää // kiireisen naisen päivän pelastajia!

  Tottakai luonnonkuitu on aina luonnonkuitu!

  Ihanaa viikonloppua ja nauti <3 .......you know what I mean ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon vinkistä! Toki sitä voi taipua polyesteriinkin, jos kerta on laadultaan hyvää!

   Ihanaa viikonloppua, ja kiitos ;)

   Poista
 2. Malene on mun absolut suosikkimerkkini. Silkkipaitojen hinnat ovat nousseet lähes 100 euroa. Nyt polyestetpaitakin maksaa 200 euroa. Ennen sillä hinnalla sai silkkipaidan. Myös polyesterpaidat ovat mielestäni laadukkaita, mutta ei mikään voita silkkiä. Mistähän moinen hinnan nousu jóhtuu. Ehkä Carola /Karisama osaisi kertoa? Olenkin alkanut etsimään muita silkkipaitamerkkejä netistä, mutta en ole onnistunut vielä . Onko kellään vinkkejä? Ihavaa viikonloppua! t. Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista, ja kysymyksistä! Tuolla Lumo ystävällisesti vastaakin…

   By Malene Birgerin paidat ovat niin ihania, harmittaa kyllä älytön hintojen nousu…
   Kivaa viikonloppua sinulle myös!

   Poista
 3. Upea asu!!! Ja hiukset wau, olen aina tykännyt tuosta tyylistä ja jos olisin lanhanlaiha niin kenties.... silloin joskus nuorempana...

  Aurinkoista viikonloppua ihana Reetta, äläkä ota paineita blogihaasteista, vaikka vuoden päästä tai ei laisinkaan. Eiks je. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vähän taas miettynyt, josko leikkaisi vielä lyhyemmiksi hiuksia…

   En ota paineita ;)
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Silkki on ihana materiaali. Olen tekstiilialalla ja tunnen materiaalit melkoisen hyvin. Vaikka polyestereissakin on paljon eroa ja moni polyesterlaatu on paljon parempi kuin takavuosien laadut, on polyester helposti kylmä kylmällä säällä ja hikinen kuumalla ilmalla.

  Yleensä ostan vain luonnonkuituja (joitain hyvin perusteltuja poikkeuksia lukuun ottamatta).

  Silkin raaka-ainehinta on noussut viime vuosina huomattavasti ja tulee edelleen nousemaan dollarin huimasti nousseen kurssin takia, tosin muidenkin vaatteiden hintaa tulee nousemaan. Suurin osa vaatteista kun on tehty Kauko-Idässä, jossa tuotteet vientiin hinnoitellaan dollareissa. Myös raaka-aineet kuten silkki, villa jne. hinnoitellaan dollareissa ja se heijastuu hintaan, vaikka kangas ja vaate olisikin tehty Euroopassa.

  Toinen merkkivaatteiden hintaa nostava seikka on mielikuva. Moni merkki on tietoisesti nostanut hintojaan huomattavasti tuotanto yms. kulujen kallistumista enemmän, jotta niiden status nousisi kuluttajien silmissä. Merkkituotteissa myös yleisesti markkinointiin käytetään suurempi summa kuin raaka-aineisiin ja työhön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti tästä vastauksesta! Mukava saada asiantuntijan kommentti.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Kaunis mekko - ja kerrankin myös tarpeeksi pituutta!
  Laukun ottaisin ihan justiinsa hellään huomaani - ja tuollaiset hiukset leikkauttaisin, jos omani eivät kasvaisi niin hurjaa vauhtia - tuo kampaus vaatii lyhyitä välejä kampaamokäynneissä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tykästyin tähän juuri tuon pituudenkin takia. Tämä on minun mielipide, mutta vaikka kuinka olisi sääret kunnossa ja kapoisat, niin lyhyt vaan ei näytä hyvältä. Polvipituisessa on aina tyylikkyyttä. Kuninkaallisetkin sen tietävät ;). Rantamekot ovat asia erikseen…

   Mietin samaa, minulla kasvaa hiukset hurjan nopeasti, niin saisi olla kokoajan kampaajan penkillä istumassa, jos tuota hiusmallia mielii.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.