21.3.2015

Diesel Fayza

Tykkään kovasti boyfriend -farkuista. Oli ne tänä keväänä muotia tai ei, ilmeisesti ei, koska bootcut ja leveät purjefarkut ovat, niin ei haittaa… Minä tykkään kovasti. Luin kyllä jostain, että boyfriend -farkut  ovat jo klassikot, eli aina ajankohtaiset. Oli niin tai näin, niin en muutenkaan pukeudu trendien aallonharjalla, vaan omalle kropalle parhaimmin päin, ja mukavasti. Normcore voisi olla se minua lähinnä oleva tyyli, ripauksella rokkia.

Innostuin kokeilemaan jo hyvinkin keväistä asua, koska viime aikoina vaan on ollut niin lämmintä. Nämä Dieselit olen ostanut jo talvella, mutta keväällä ja kesällä (syksylläkin) tykkään pitää boyfriend -farkkuja.
 Tällä hetkellä olen siis Levillä, mutta tässä teille keväisiä fiiliksiä viime viikolta.Tykkäättekö te pukeutua boyfriend -farkkuihin?


10 kommenttia:

 1. Kyllä tykkään! Ja kun jonkin ajan päästä laitan lempparipillit jalkaan, huomaan, etten mahdu niihin enää...😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin… Löysissä farkuissa on helpompi herkutella ;)

   Poista
 2. Ihana asu, bleiseri ja boyfriendit! Itselleni suosin mieluiten muita malleja, mutta ne näyttävät monen naisen päällä kivoilta kuten sinunkin päälläsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään aina yhdistää todella naiselliset muut elementit näihin farkkuihin, muuten tulee "äijä" olo ;)

   Poista
 3. Tykkään itse myös boyfriend farkuista ja sinun päälläsi ne näyttävät todella hyvälle!
  Ihana blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään boyfriendeistä, itsellä myös muutamat. Erittäin hottikset kesällä, kun käärii hieman lahjetta, korkkarit jalkaan ja oikeastaan mikä tahansa yläosa käy :) Hulluilla Päivillä muuten Diesel Boyfriendit myynnissä ! -Jonna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkkarit nuo farkut kyllä vaatii minunkin mielestä.
   Hullujen Päivien kuvastoa en olekaan vielä vilkaissut. Veikkaan, että jäävät väliin minulta tänäkin vuonna ;).

   Poista
 5. Mä näytän aina niiiiin lihavalta näissä boyfriendeissä :( Mutta sä olet oikein nätti varsinkin kun vihdoinkin hymyilet kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Hymyillyt olen useinkin, mutta hymyillyt suu auki en ole. Vihdoinkin hampaat alkavat olla suorassa, ja haluan niiden näkyä. Raudat saan pois parin kuukauden päästä.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.