6.3.2015

Keep it simple

Yksi suurimmista herkuistani, ja yksinkertaisimmista on kastaa leipää oliiviöljy-balsamikoseokseen. Ja ripaus sormisuolaa, avot! Tärkeää tietysti on, että raaka-aineet ovat ensiluokkaisia, oliiviöljyissä ON eroja, puhumattakaan balsamicoista!
Jälleen kerran, tuotteet ovat kivijalkamyymälästä Tampereelta, Culinaria Keittiöelämää.Onko tämä teidän herkkua?6 kommenttia:

 1. Yksinkertainen on usein parasta!

  Maistoimme Hakaniemen toriparkin laidalla olevassa espanjalaiskaupassa 500 oliiviöljyn kisan voittajaa, oli sykähdyttävä makukokemus. Se onkin hankinnassa seuraavaksi, sitten kun Masin viinitalon oliiviöljy ja kreikkalaiselta yhteistyökumppanilta lahjaksi saatu luomuöljy on käytetty, loistotuotteita nekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pitää mielessä tuo kauppa, kiitos vinkistä!

   Poista
 2. On kyllä! Niin hyvää että ei sanotuksi saa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon dippaamiseen tulee oikea himo!

   Poista
 3. Tuttu pullo! Edellinen ostos (Dauro) käytettiin muutamassa viikossa ja nyt kokeiltiin tuota luomu-öljyä. Aivan mahtavan makuisia ja jännää että kaksi näinkin samanlaista ja tosi laadukasta öljyä maistuvat silti erilaisilta. Meillä lorotellaan salaatin päälle kera suolan ja pippurin (myös J ja lapset) ja lopuksi "pestään" lautanen leivänpalasella. Eihän näin kallisarvoisia aineita viemäriin päästetä!
  T Riikka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei viemäriin missään nimessä, kaikki rippeetkin imeytetään leipään!! Hyvä hyvä.
   Mulle tuli se wagamama salaatinkastike mieleen, kun se on niin hyvää, että tekis mieli nuolla lautanenkin vielä, mutta tuo leipäkikka on hyvä ja sivistynyt tapa ;). Sillä mennään.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.