30.3.2015

Pääsiäiskattaus

Olen aina vierastanut värejä, niin sisustuksen, kattauksen ja vaatteiden suhteen. Tykkään asua harmonisessa värimaailmassa, ja pukeutuminen on helppoa, kun kaikki mätsää toisiinsa. Mutta ainakin kattauksessa voisi jatkossakin vähän leikitellä väreillä, ja nytpä repäisin ja laitoin hieman keltaista ja vihreää kattaukseen, tulevan pääsiäisen kunniaksi. Mutta vain hieman.
Ihanaa viikkoa kaikille!14 kommenttia:

 1. Kaunis kattaus! Itse ajattelin laittaa pitkäperjantain lounaspöytään vaaleankeltaisen pöytäliinan, jollen sitten kuitenkin taivu luonnonväriseen pellavaliinaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Pöytäliinat ovatkin hyvä värintuoja, jos muuten ei "harrasta" värejä. Luonnonvärinen pellavaliinakin kuulostaa hyvälle :)

   Poista
 2. Kaunis kattaus. Kyllä Pääsiäiset värit vaan on keltainen ja vihreä. Vaikka vain kynttilä ja servietit. Me like... Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä pääsiäinen on keltainen, vaikka vain ripauksella ;)

   Poista
 3. Kauniin näköistä. Just sopivasti pirteitä väripilkkuja, jotka raikastaa kattauksen.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kattaus. Itsekään en sisustuksessa ole mikään värikäs ihminen mutta onneksi esim leikkokukilla saan silloin tällöin väriä kotiimme ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Leikkokukissa olen aiemmin ostanut valkoisia kukkia, mutta viimeaikoina kyllä enemmän värikkäitä. Ne tosiaan tuovat kivan väripilkun sisustukseen.

   Poista
 5. Kaunis kattaus! Mä olen taas toinen ääripää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Niinpä, sinä olet oikea väri-iloittelija <3

   Poista
 6. Tuli muuten mieleen että kun joskus jossain blogitekstissäsi etsit sellaisia "tarjottimia" tai ns. tabletteja lisää kun sinulta jäi muutama puuttumaan, niin tiedän mistä niitä saa. Country Whhite Housessa on niitä, eilen juuri näin niitä pinon. Ei muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon, kun vinkkasit!!! Sieltä taisin alkuperäisetkin ostaa! Kiitos <3

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.