11.4.2015

Talvilennot lennetty!

Ihan kuten vuosi sitten, niin nytkin olen onnellinen siitä, että talvikausi on lentojen suhteen ohi, ja kesäkausi on alkamassa. Sehän tietää siis sitä, että kesäkaudella ei jäädä kohteeseen, vaan tullaan samantien kotiin. Ihanaa, tällaiselle kotihiirelle se on taas yhtä onnea. Ja ehkä se on juurikin niin, että tämä työ korostaa sitä kodin tärkeyttä, ja mitä enemmän on poissa kotoa, sitä enemmän sitä haluaa viettää omissa oloissaan rakkaan kanssa. Tässä on ollut myös kaikenlaista menoa työmatkojen lisäksi, että nyt on kyllä aika rauhoittua ja vain olla. Odotan aamukahvituokioita lasikuistilla, istuskelua kuistinportailla, ystäviä kylään ja ihanaa kotoilua.

Tässä vielä fiilistelykuvia tämän viikon Teneriffan reissulta. Instagramissa kovasti jo kyseltiin hotellin nimeä, mutta miehistöhotellien nimiä en voi täällä tai instagramissa kirjoittaa.
Parvekkeelta vielä heipat Atlantin suuntaan, ensi vuonna nähdään taas!


4 kommenttia:

 1. Voi mitä kuvia!!! järjetön lomakaipuu iski vaikka olen kuukausi sitten ollut auringossa :)

  Ihanaa kotoiluviikonloppua ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin <3, ihanaa viikonloppua.

   Poista
 2. Täältä tulis sitten jo ensimmäinen kylälijä ensi tiistaina. Kahville ihanalle lasikuistille, ai että. Ja on nuo kuvat ihan mielettömiä, ne saa aikaan semmoisen kaukokaipuun jonnekin. Onneksi semmoinen onkin tiedossa. Nyt saat nauttia kotoilusta, se on kyllä parasta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa <3
   Sulla onkin ihana reissu tiedossa ...

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.