3.5.2015

Instagram viikko

Viikko on ollut vielä hiljainen lentojen suhteen, tämä on tätä välivaihetta, kun kesälennot eivät vielä ihan täysillä pyöri. Olen ollut kylläkin työn puolesta "mötessä", sekä päivystänyt.
Käväisin myös Tampereella ja vappukin meni kivasti ja rennosti.



Runsas ja herkullinen salaatti.




Banaanileipä.




Raikas ja hedelmäinen breku tulossa…




Kohti Tamperetta.




Ostoksia Culinaria Keittiöelämää kaupasta. Niin hyvää suklaata.





Selma, 11 viikkoa.




Pastakastikkeen tekoon.




Kokin viini.




Zarasta kesäksi ihana kaulakoru.




Ihana välipala minitomaateista ja avokadosta, sekä oliiviöljyä ja mustaapippuria.




Vappuaaton piccolo.




Vappuaaton nokilohi (Glorian ruoka&viini). Hyvää!!




Vähän lapsetti, ja ostin kännykälle vappukuoret..




Ystävien kanssa vappubrunssilla, olipa kivaa!




Lauantain mätivoileipä, parasta.






Lauantai-illan herkut, hampurilainen sekä paistetut perunankuoret. Kaikki tehty ite, majoneesikin.




KUORIPERUNAT ROSAMUNDASTA


Lämmitä uuni 225 asteeseen. Pese perunat huolellisesti. Leikkaa
perunoista kuoret irti siten, että hieman sisustaa jää kuoriin. Levitä
kuoret leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja pirskottele päälle
runsaasti rypsiöljyä (0,5 dl jos 8 rosamundan kuoret). Ripottele päälle
vielä suolaa ja mustapippuria. Paista kuoria 20-25 minuuttia. 
Tarjoile majoneesin kanssa.











16 kommenttia:

  1. Kiitos Reetta <3 Niin mahtavia ruokakuvia ja ideoita,mvesi kielellä niitä zoomailen. Kiitos myös Rosamunda ohjeesta. Olin ihan unohtanut potato skins- herkun, joskus niitä Amerikan aikoina maistoimme. Vinkistäsi sain inspiksen kokeilla niitä jonain päivänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan <3
      Kiva, jos näistä inspiraatiota saa, se on kyllä tosi kiva kuulla!

      Poista
  2. Ään, mä en kestä näitä sun ruokakuvia, toinen toistaan herkullisimpia otoksia. Tuo perunankuori-idea on ihan loistava! Nokilohi näyttää myös herkulliselta. Mukavaa sunnuntaita, Reetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on tullut kieltämättä syötyä oikein herkullisia ruokia… Nuo perunankuoret ovat olleet vakioherkkumme jo monta vuotta, ihan ylihyviä!

      Kiitos, sunnuntai meni mukavasti, nyt peliä katsoen.

      Poista
  3. Herkullinen viikko! Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikko oli herkullinen ja oikein hauska!

      Poista
  4. Hei, blogistasi todella tulee hyvä mieli! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihana kuulla, olen todella onnellinen kommentistasi <3

      Poista
  5. Olet oikein gourmetkokki! Itse en ole tehnyt ruokaa koko talvena:( lounas Kauppahallissa ja illalla pirtelöitä..Nyt ajattelin ryhdistäytyä kun saan urheilijapoikammekin kesäksi kotiin, samoin armeijapoikamme koska he ovat niin tarkkoja ruoasta.On vaan ollut muuta tekemistä, aikansa kutakin:) mutta ihania ruokaohjeita sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, gourmetkokki… :) kiitos. Mä niin rakastan ruoanlaittoa, että sitä ei näe vaivana tai pakkona.
      Kesällä pääset sinäkin taikomaan ihania ruoka-annoksia!

      Poista
  6. Rosamunda on yks mun lemppareista, joten kiitos tästä vinkistä. Myös avokado ja minitomaatit yhdistelmää on pakko kokeilla, varmaan tosi hyvää. Kesällä on niin kiva pistää vakioruokia ihan uusiks. Uusista perunoista saa tosi hyviä salaatteja ja grilli tietysti on pop koko kesän:))

    Ja voi mahoton miten ybersöpis Selma. Varmaan harkitsit Selman sujauttamista takin sisään, kun lähdit kyläpaikasta:)) Eihän noin ihanaa voi kukaan vastustaa... Meillä ihana vaalea Havanna herra ja olen usein miettinyt, et kaveri olis sille kivaa seuraa päivisin. Just joku pieni söpöläinen:)

    Musta bleiseri, farkku ja leohuivi yhdistelmä toi muuten kehuja töissä eli kiitos vielä inspiraatiosta. Nyt on iskenyt joku ihmeen vimma punaiseen: villatakki löytyi onnex omasta kaapista mutta raitamekko ja pellavahuivi tuli vahingossa shopattua....ja mekon kanssa valkoiset caprit. Ja niihin sit musta kesäpaita... Eli ankara vaatekaapin karsiminen tiedossa. Löytyy samalla varmaan "uutta" omastakin kaapista.
    Kivaa viikon alkua! T. Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää kuoriperunat ovat niin hyviä, ja se mitä perunasta jää, voi tehdä seuraavana päivänä jotain esim. valkosipuliperunoita. Tai ei edes seuraavana, säilyväthän nuo jääkaapissa suljetussa pussissa vähän aikaa. Tuo avokado-minitomattiannos syntyi pienessä nälässä vilkaisemalla keittiön pöydälle raaka-aineisiin…

      Kyllä mä haluan saada Selman yökylään ja hoitoon <3

      Kiva, että sait inspiraatiota pukeutumiseen, se on aina kiva kuulla ! Mulla on menossa myös vaatekaapin raivaus. Pakko karsia rankalla kädellä.

      Kiitos, kivaa viikkoa sinulle myös Katja! Ja kiitos kivasta kommentista.

      Poista
  7. Mitkä jädekuoret, ihanat! Mistä tuollaisia saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin hupaisat!! Glitter...

      Poista
  8. Voi Selma sentään, ruuat ja nuo suklaat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selma on ehkä maailman söpöin, pitkään aikaan…
      Ai niin, sua himottaa suklaat sunmuut, kun on herkkulakko :(

      Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.