13.5.2015

Kuistin uusi tuoli

Tulin tänään Ruotsista kotiin, ja paripäiväiset vuosikokeet ovat taas ohi. Läpi meni, täysillä pisteillä. Fiuuuuh!!

Tässä lupaamiani kuvia maanantailta, kun aurinko vielä paistoi ja oli ihanan kesäistä. Ostin tämän kauniin kansituolin ystävältäni, aiemmin tässä kohtaa kuistia oli "romanttiset" tuolit, joissa ei tullut istuttua lainkaan. Tämä tuoli on varmasti kovassa käytössä koko kesän, lasikuistilta voin siirtyä tähän juomaan toisen kupposen kahvia aamuisin… ja kolmannen.20 kommenttia:

 1. Ihanan valoisa kuvia ja tuo kansituoli on niin klassinen ja tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Kyllä olen iloinen tuosta uudesta tuolista!

   Poista
 2. Tulipa siitä hieno nurkkaus. Sävy sävyyn kukat ja tyyny. Todella kaunista siellä. Airi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Ja kiitos tuolikaupoista, olen onnellinen tuosta. Toivottavasti löydät itsellesi hieman pienemmän siihen parvekkeelle!!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tässä kelpaa istuskella.

   Poista
 4. Mun famolla oli tällaiset tuolit puutarhassa ja on kyllä kaunis malli. Sopivan paikan olet löytänyt kaffen juontiin:))
  Mulla on nyt hirveä sisustusinto päällä, kun melkein vahingossa löysin meille ihan täydellisen uuden kodin ja nyt alkaa näyttää siltä, että me saadaan se, kunhan lainat selviää. Kaikki kävi aika nopeasti, eikä oltu edes ehditty kunnolla ajatella asunnon vaihtoa, kun kaikki vaan loksahti kohdalleen:)) Onneks taloa vasta aletaan rakentaa eli muuttoon on yli vuosi, että ehtii sulatella asiaa. Ja karsia ylimääräistä tavaraa reilusti. Ja siirtyä shoppailun sijaan kirpparille, torille ja huutonettiin myyjäksi. Ja samalla unelmoida uudesta! Ei oikein vielä edes usko, että kävi niin hyvä tuuri asunnon kanssa. Ajatukset pyörii kesken työpäivänkin vaan sisustamisessa:)) Helatorstaiterveisin, Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ihanaa! Tuo on niin parasta aikaa, kaikki vielä edessä, ja voi unelmoida ja suunnitella tulevaa sisustusta. Tiedän tunteen, kun ajatukset alvariinsa poukkoilee ihaniin asioihin.

   Poista
 5. Kiva Adirondack-tyylinen tuoli, olen aina pitänyt niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näissä on jotain niin raikasta ja ihanaa!

   Poista
 6. Komppaan Lumoa, Adirondack-malli on kaunis ja klassinen. Mihinkähän saisin sellaisen mahdutettua... ; ) Mukavaa perjantaita ja onnea kokeiden läpimenon johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Kyllä varmasti johonkin saat mahdutettua...

   Poista
 7. Vitsi ihana tuoli ja hei aivan ihana Lexington! Tuota kuosia en ole nähnytkään, vaikka täältä kotoa löytyy taatusti, ainakin 20 ellei enemmän, Lexington, Gant ja Ralph Lauren tyynyä. Heh hulluutensa kullakin, terkuin tyynyhullu.

  upea juttu ne täydet pisteet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ostin tämän tyynyn muuten tasan vuosi sitten Arlandan lentokentältä, kun tulin edellisistä vuosikokeista. Nyt juoksin suoraan lentokoneeseen, enkä kerennyt tehdä mitään ostoksia…

   Niin muistelinkin, että olet tyynyhullu, ihana :)

   Poista
 8. Ai niin tuolista piti sanomani, että rakastan ja meillähän oli noita kaksi ja viime kesänä lensivät takkapuiksi. Arvaas miksi, no koska koira söi pentuaikoina. Heh. ei kiva. Unelmien talo olisi valkoinen jenkkitalo, sinisillä ikkuna.... apua en saa päähän ikkunanimikettä. No Long Island talo kuitenkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi…

   Mun unelma olisi "kesämökki" Cape Codista, meren rannalta… Valkoinen iso puutalo… Ja sitten taas ihan erilainen Suomesta, sellainen simppeli ja moderni.

   Poista
  2. Hahaa Cape Cod käy myös <3 Tosin mummin Sipoon kesäpaikka on aivan riittävä. <3

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.