11.7.2015

Hellevaatteet pölyyntyvät

Voi kuinka kaipaankaan viime kesän helteitä… Sai pukea ihania hellevaatteita päälle, ja nauttia auringonsäteistä lämpimällä iholla. Rakastan niin Suomen kesää, hellepäivätkään eivät ole tukalan kuumia, kuten esimerkiksi Thaimaassa. Thaimaassa en juurikaan nauti, vaan kökötän varjon alla, liian kosteaa ja kuumaa minun makuuni.

Mutta näillä mennään, mitä annetaan. Onhan silti tämä vehreys ja ihanat tuoksut. Taianomaiset illat ja linnunlaulu. Hellevaatteet ovat viikattuina visusti vaatehuoneessa, ehkä elokuussa tarkenee shortseissa.

Tämä paita on ikivanha Lindexin paita ja hattu Zarasta. Ihan suosikki hattu <3, joka
oli paljon käytössä viime kesänä…

Oih viime kesän pisamaisia kasvoja ja meren pärskeistä suolaantuneita hiuksia!8 kommenttia:

 1. Ihanat söpöt pisamat ja kauniit vaatteet. <3 Juu tuijottelin noita aurinkovoiteitakin, että siellä ne happanee ja aurinkokapseleitakin on tullut syötyä, kenties aivan turhaan.

  Kyllä se kesä vielä tulee, sen on pakko. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Kyllä kesä tulee ihan varmasti, luultavasti elokuussa!

   Poista
 2. Oishab se kiva käyttää kesävaatteita, mut ei kykene näillä ilmoilla!!

  VastaaPoista
 3. niin niitä helteitä odotellessa :) onhan meillä vielä onneksi elokuu, joka on viime aikoina ollut todella lämmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, elokuu on huikean ihana yleensä, tummine ja lämpimine öineen. Harmi vain, että Suomi "kuolee" heti, kun koulut alkavat, varsinkin pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

   Poista
 4. Tämä on ollut aikamoinen topic blogeissa, mutta harmi homma kyllä. Jyväskylässä oli eilen lähes hellepäivä, kylläpä piristi mieltä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä blogeissa on nyt manattu, sekä kahvipöydissä että työpaikkojen tauoilla… Manattu kelit alimpaan he….ttiin….

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.