13.8.2015

Must have

Vaikka nyt on vasta kesä ja helteet, niin syksyn uutuudet vaaterintamalla kiinnostavat kovasti. Suosikkimerkiltäni By Malene Birger löysin muutaman ihanan jutun. Tanskalaisten daamien tyylissä vain on sitä jotain, vaikea kuvailla, mutta rokahtavan rento ja tyylikäs on varmaan oikeat sanat. Viime syksynä ostetut nahkahousuni ovat ehkä paras ostos ikinä, kokosin niiden ympärille uutuuksia.
Kaikki tuotteet By Malene Birger
8 kommenttia:

 1. Toi huivi <3 <3 <3 Taidanpa myydä viime vuoden version veks ja ostaa tuon. Ihana. Nahkahousuja silittelin taas Cottonilla mutta juuei, 500 euroa liian kalliit mun kukkarolle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo huivi on kyllä ihana, ja kiva kun on toiselta puolelta harmaa. Kyllähän noiden pökien hinta hirvittää, mutta käyttö onkin sitten niin ahkeraa, että kuittaa sen ;)

   Poista
 2. Ihana tuo huivi. Olen yrittänyt metsästää Malene Birgerin Ominda huivia joka paikasta mutta turhaan. Pitää varmaan napata tuo ennen kuin sekin myydään loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Josko Marja vaaleanpunaisesta hirsitalosta myisi omansa sinulle, kuten hän tuolla kommentissa vinkkaa ;)
   Tämä on myös kiva, ja Day Birger et Mikkelsenillä on myös ihana huivi tänä syksynä….

   Poista
  2. Nellystä kyllä löytyy Omindaa vielä :) http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/muut-asusteet/by-malene-birger-632/ominda-scarf-636406-7913/

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.