18.9.2015

Badalucco

Saavuimme pari päivää sitten aivan suunnattoman ihastuttavaan ja sympaattiseen kylään; Badalucco, Italia. Badalucco sijaitsee Sanremosta noin 20km sisämaahan päin. Vinkin tästä saimme Culinaria Keittiöelämää putiikin pitäjältä ja maahantuojalta (Tampere), yksi hänen maahantuomista oliiviöljyistä on täältä. Yövymme oliiviöljytuottajan omistamassa majatalossa/huoneistohotellissa. Upea paikka, meillä on huoneistona Moderno -sviitti.

Tuntuu, että aika olisi pysähtynyt täällä, vaikka ihan viriili kylä onkin kyseessä. Täällä on kovin viihtyisää, kenelläkään ei kiire mihinkään ja ihan kaikki tervehtivät kadulla toisiaan. Olemme tutustuneet täällä Davidiin, joka on kotoisin Yorkshirestä ja asunut kylässä nyt viisi vuotta. Hän pitää täällä aivan ihanaa viiniravintolaa, joka sijaitsee upean vanhan kirkon edessä. David oli täällä viisi vuotta sitten lomalla ja jäi sille tielle.

 Eilen olimme syömässä söpössä pikku ravintolassa, jota pitää iäkäs pariskunta. Kokkina toimii mamma, ja pappa kantaa ruokia pöytään. Ja mitä ruokia! Ainakin 9 ruokalajia, enkä koskaan ole syönyt niin hyvää vitello tonnatoa, kuin eilen. Melkein itku pääsi tästä(kin) ravintolakokemuksesta.

Ja loma jatkuu..
Seuraavaksi suuntaamme taas meren äärelle.


6 kommenttia:

 1. Oi kunpa olisin tuolla, ihania tunnelmia. Mukavaa lomaa!!

  VastaaPoista
 2. Voi että mitä kuvia, ihana paikka. Odotan innolla lisää kuvia eri paikoista. Hyvää ja antoisaa lomaa Reetta+mrV. T. Airi
  P.S Mä jo kotona Espanjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on niin suloista ja ihanaa <3

   Nähdään, kun tulemme takaisin!

   Poista

Kiva kun kommentoit! Se ilahduttaa minua.